Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Posle nekih pet dana,danas sam musicario.Iako je jutro bilo idealno,kad sam se spustio  na Dunav javio se,a ko bi drugi,vetar.Nisam mogao da verujem,ali kako nisam dugo bio na vodi resio sam da ostanem.Nasao sam sitnog bucova i ne bese mi dosadno,medjutim krupan nije odavao trag sto je prilicno cudno jer je ovo njegovo vreme.Moguce da mu treba par dana dok se stabilizuje vreme.Na kraju jedna lepa slika musicarskog ambijenta za koju imamo zahvaliti ekoloski nam svesnoj EU(Rumuniji).

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    94,2 KB · Pregleda: 149
  • 2.jpg
    2.jpg
    90,1 KB · Pregleda: 149
  • 3.jpg
    3.jpg
    108,5 KB · Pregleda: 131
  • 4.jpg
    4.jpg
    114,2 KB · Pregleda: 123
  • 5.jpg
    5.jpg
    84,1 KB · Pregleda: 147

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ja i danas 2 bucova (bez fotoaparata), ali onaj drugi mi je sladak jer ga klepih na Danetovog gurgler-a. O ovoj muvi hekom drugom prilikom, spremam se da navežem nekoliko komada :yeswink:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Ja ih imam nekoliko u kutiji,ali ove godine sam samo jednog kilasa cepnuo na ovog strimera.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Mušičario sam, ali se nisam proslavio. Išao sam da isprobam crvenoglavog culture strimera od polipropilena, ali su bare već pod opsadom kederaša. Jedva sam našao jedan mali kutak da zabacim strimera, a onda su naišla dva varaličara. :(
Zadovoljan sam strimerom, a ulovio sam i prve kakve-takve štuke ove jeseni.
http://www.musicarenje.org/index.php?topic=2050.msg33172#msg33172

sulecriba

Senior member
Učlanjen(a)
19.05.2008.
Broj reagovanja
0
210920081563.jpg

Ni ja se nisam proslavio.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Danas sam mušičario sitne štuke namenjene preseljenju u jedno novo jezero. Evo ih u akvarijumu gde čekaju prebacivanje.

main.php

main.php

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Za razliku od prošlih dana danas sam najslabije prošao  :blush: Tražio štuku, pretražio sve i ništa. Zaključak, ne vračam se na tu vodu naredne tri godine.  :nowink: No šans! Vreme na vodi sam iskoristio za vežbanje zabačaja i igru sa najkrupnijim klenovima koji su se pokazali na toj vodi...svega 30 cantimetarski klenćići, ali kada sam sve te izbockao onda su tek došli pravi  :D komadine od 20tak cm  :D :doh: Povrh svega su se morali nacrtati i neki majmuni. Parkirali kola, izašli van da galame, prave urnebes, muziku nabijaju iz kola...i to malo jada mi upropastise  :mad: Probao sam jos par puta precesljati celu vodu, metar po metar...ali jok more. Štuke je tu nekada bilo i verovatno je još koja ali danas ni one nejmanje ne da se nije moglo videti nego ni jednog rauba nije bilo. To je jedno jako siromašno jezerce sa ribom. Ne poribljava se a kolik vidim dosta je izlovljeno. Voda je mala i vrlo lako ju je isprazniti. Prošle godine su tu neki varaličali povadili veče štukice a verovatno su to bile i matice  :doh:

Evo jednu sliku sam uradio samo za Mixa, jer baš danas se rojila bambula  ;)

Prilozi

• bambula in action.jpg
    bambula in action.jpg
    30 KB · Pregleda: 124

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
uživač je napisao(la):
[size=10pt]PA NOSI IH TAMO ODMA!!![/size]
Uživač, ne brini, ja sam super akvarista. Moji akvarijumi imaju biološki filter i aeraciju, tako da štuke mogu da žive neograničeno dugo.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
356
Mixmaster je napisao(la):
uživač je napisao(la):
[size=10pt]PA NOSI IH TAMO ODMA!!![/size]
Uživač, ne brini, ja sam super akvarista. Moji akvarijumi imaju biološki filter i aeraciju, tako da štuke mogu da žive neograničeno dugo.

I ja sam bio dok nisam primetio šta mi vlaga zimi zbog slabe zimske ventilacije radi sobi.
Vraćaj ove štukice odma sutra :yeswink:.
Čim ustaneš  ;) !

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Mixmaster je napisao(la):
Danas sam mušičario sitne štuke namenjene preseljenju u jedno novo jezero. Evo ih u akvarijumu gde čekaju prebacivanje.

main.php

main.php

Cekaj samo dok te cuju strucnjaci iz BG, pravo u aps ides :D

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ja juče uhvatih prvog ovogodišnjeg bandara :) Time sam zakružio spisak tamiških grabljivica (štuka, smuđ, bucov, bandar). Inače voda raste, zahladnelo je , keder se spustio i bucov se ne vidi. Liči na kraj sezone na Tamišu...

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
MIX, imam predlog gde da ipustic stuke, ako vec nisu pustene.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno