Sa malim zakasnjenjem sli nije strasno..
Proveo sam sa Kimijem 3 dana musicareci od Rsovca pa sve do vrela nase najlepse salmonidne vode VISOCICE..
Sve u svemu prezadovoljan sam.
Jedan ceo dan smo imali na raspolaganju za upoznavanje terena,razgledanje,posmatranje aktivnosti ribe i sve ono sto bi nam bilo od velikog znacaja....
Terenu su kao iz SNOVA,zastaje dah izmisljeno ali i veoma siromasno ribom.
Siromasno iz razloga jer nas musicare smatraju UBICAMA dok mrezarose,dinamitase,strujase,vaser kuglase i varalicare ne diraju iako je skoro na svakom koraku tabla da je revir i samo musicarskim priborom.
Sto se tice ulova na moje veliko iznenadjenje radila je na suvu muvu--BVO,TAMNOZELENE JEDNODNEVKE Ito po najvecim brzacima dok su virovi u kojima smo videli par lepih riba dali veoma siromasne ulove pa cak mogu reci i nikakve.
Nismo imali krupniju pastrmku od 250 gr. ali smo ih imali u sasvim velikom broji da zadovoljimo nase apetite.
Sve u svemu Rsovci,Visochka Rzana i ceo taj predeo je jako osiromasen ribom tako slobodno mogu reci da smo dobro prosli.
Visocki Vuk-Kimi je pokazao ODLICNO ZNANJE I CITANJE VODE TAKO DA SAM PORED NJEGA NAUCIO I PAR KORISNIH STVARI VEZANO ZA LOV DIVLJE PASTRMKE NA DESETKOVANIM VODAMA..
Da vas ja ne davim ide malo vise slika koje u ovom slucaju govore vise od reci..