Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Mixmaster je napisao(la):
Mislim da problem nastaje već na originalnom snimku, ako se koriste jeftini fotoaparati i mobilni telefoni. U tom slučaju neće mnogo pomoći nikakvi programi.
Ipak, najpoznatiji programi za video editing su:
Sony Vegas
Adobe Premiere
Ulead Media Studio Pro...

Preporučujem Vegas, jer je najjednostavniji, a daje vrhunske mogućnosti i kvalitet. OBAVEZNO je korišćenje kvalitetnog fotoaparata ili, još bolje, kamkordera. Sve ostale naprave (isto i moj fotoaparat) daju "solidnu" sliku samo na svom minijaturnom ekranu.

Ovo treba prebaciti u odgovarajuću temu.- poruka administratoru.

E Mix a u kom od tih nabrojanih programa ima ono Leleleleleleleleleleleeeeee Kol'ka zdukela? :D

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Aaaa, to je originalna atmosfera koja prati čudnovate i posebne ulove. Nema toga na snimcima kojekakvih gluposti, ali kada je pala prva nišavska divlja pegava kilašica među niškim mušičarima, morao je neko da uzvikne "aleluja!", ali na niškom mušičarskom žargonu.
Žakulino "Lele, kolka džukela" je muzika koja se retko čuje i trebalo bi joj dodati melodiju i svrstati je među "Dimitrijo, sine Mitre", "Niška Banja, topla voda" i "Će ti igram ćoćek bre ćićo!"...

[flash=400,400]http://uk.youtube.com/v/33REtFWV4PQ[/flash]

Z

Zakula

Guest
Svaki iskreni ribolovac ne bi trebalo da krije emocije,kada vidi prijatelja kako zamara nisavsko zubato meche... :yeswink: :smoke:
Steta sto mene Mix nije snimao,kada sam ja vadio ne mnogo manju ribu u viru iznad njega...Dopunili bi ovaj spisak niskih pesama....Sa recimo, "Zamaraj mladjano momche"  :D :D :D A evo is slike....Cisto da nahranim optimizmom druge niske musicare,koji imaju srecu da zive na samo pedesetak kilometara od mesta gde su nekada plivale ove ribe....

Prilozi

• Nishavska Makedonka.jpg
    Nishavska Makedonka.jpg
    69,3 KB · Pregleda: 167

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Mr.Zakula je napisao(la):
Svaki iskreni ribolovac ne bi trebalo da krije emocije,kada vidi prijatelja kako zamara nisavsko zubato meche... :yeswink: :smoke:
Steta sto mene Mix nije snimao,kada sam ja vadio ne mnogo manju ribu u viru iznad njega...Dopunili bi ovaj spisak niskih pesama....Sa recimo, "Zamaraj mladjano momche"  :D :D :D A evo is slike....Cisto da nahranim optimizmom druge niske musicare,koji imaju srecu da zive na samo pedesetak kilometara od mesta gde su nekada plivale ove ribe....

Brate ti si lelekao kao da Mix u najmanju ruku vadi mladicu od 30kg. Nije ni bitno to, vec se svaki put pokidam od smeha kad se setim tog video klipa.

Z

Zakula

Guest
Mladica od trideset kila,nije nista znacajniji ulov od ulova divlje pastrmke,kilasice, iz Nishave....Ali to nije bitno....
I treba da bude smeshno! :tbumb:

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Mr.Zakula je napisao(la):
Mladica od trideset kila,nije nista znacajniji ulov od ulova divlje pastrmke,kilasice, iz Nishave....Ali to nije bitno....
I treba da bude smeshno! :tbumb:

Ma ti adrenalinski sokovi su cudo. Dva lika su na Garaskom jezeru pod napadom adrenalina otrcali uz obalu sa tek izvadjenom stukom i tukli je nekom cepanicom par minuta....
Valjda im licala na zmiju, mozda je prvi put vide, sta ti ja znam. Mix je zgrabio ovu potocaru kao jastreb pile. Mozda ju je kasnije pustio - mada jeste komadina
  :D

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Pustio sam je na sigurno.

Mušičar koji ne pokazuje svoja osećanja bar tokom ribolova, već ih potiskuje i prikriva, ne zna šta je mušičarenje. Bez osmeha, oduševljenja, radosti... džabe ste posetili vodu.

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Imao sam danas najbolji ribolov u svojoj karijeri i to na Pustoj reci. 90% zabacaja su zavrsila sa ulovom, a klen se povukao iz Morave u Pustu reku koja je bistra kao suza. Muva: vestica #14. Doduse 80% klenova je bilo do 20cm ali bilo je i par kapitalaca za ovu recicu od oko 30cm. Posle par sati mi je dosadilo i prestao sam da musicarim. Ko voli da se "igra" sa sitnim klenovima ne sme da propusti ovu priliku. Ukupno sam imao sigurno preko 80 klenova na stapu.

Preterao sam za onih 90% ali stvarno je bilo ekstra.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
cerebrum je napisao(la):
Imao sam danas najbolji ribolov u svojoj karijeri i to na Pustoj reci. 90% zabacaja su zavrsila sa ulovom, a klen se povukao iz Morave u Pustu reku koja je bistra kao suza. Muva: vestica #14. Doduse 80% klenova je bilo do 20cm ali bilo je i par kapitalaca za ovu recicu od oko 30cm. Posle par sati mi je dosadilo i prestao sam da musicarim. Ko voli da se "igra" sa sitnim klenovima ne sme da propusti ovu priliku. Ukupno sam imao sigurno preko 80 klenova na stapu.

Preterao sam za onih 90% ali stvarno je bilo ekstra.

Znaci Pusta reka je ponovo pusta :D

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Danas sam malo musicario i malo VISE obilazio prelepe terene koje nam pruzaja nasa TEMSKA,VISOCICA,TOPLODOLSKA,TEMSTICA ma zanemeo sam pred onom lepotom :drool: :drool: :drool: :drool:
Imam malo slikica,nema veza neka vas malo zagolica ono sto svaki musicar ove nase male zemlje NESME DA PROPUSTI.. :bye: :bye: :bye: :bye: :bye:

Prilozi

• Pocetak -KAZAN-.jpg
    Pocetak -KAZAN-.jpg
    286,1 KB · Pregleda: 149
  • KAZAN.jpg
    KAZAN.jpg
    207,7 KB · Pregleda: 151
  • Ispred MRTVACKOG MOSTA.jpg
    Ispred MRTVACKOG MOSTA.jpg
    278 KB · Pregleda: 145
  • Od buke sve GRMIII.jpg
    Od buke sve GRMIII.jpg
    202,5 KB · Pregleda: 161
  • Visocica...jpg
    Visocica...jpg
    220,8 KB · Pregleda: 171

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Ja sam danas mušičario pastrmke na Temskoj (Topl. reka) i odlično se proveo. Vratio sam desetak divljakuša od 20-28 cm, a zadržao tri (po propisu) od po 28, 35 i 39 cm.
Sve pastrmke sam ulovio na imitaciju Large Dark Olive Dun.

Prilozi

• Na LDO.jpg
    Na LDO.jpg
    50,6 KB · Pregleda: 183
  • Potpuno divlja 800g.jpg
    Potpuno divlja 800g.jpg
    89,1 KB · Pregleda: 201

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.489
danas sam musicario na mutnom gradcu sa drugarima i bilo je ekstra, nije bas bilo puno ribe ali smo zadovoljni po oko 15 kom oko mere i preko u proseku, mada je bilo i bas sitnih... sve na nimfe i par na strimera

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Znaci Pusta reka je ponovo pusta :D
[/quote]

Posle mene nije ostala pusta, ali posto su me videli kako vadim klencice, sigurno su razapeli zavese da povataju tu sitnuriju. JBG moravski mentalitet  :doh:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno