Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Opet sam se lomatao u potrazi za divljim potočnim pastrmkama. Samo dve su prešle 25 cm i preselile se u moj frižider, dok je ostatak od oko 15 komada samo malčice uboden, prodrmusan, zamoren, uhvaćen, pa vraćen, u isti vir.

Prilozi

• Braca i u dobru i u zlu.jpg
    Braca i u dobru i u zlu.jpg
    56,5 KB · Pregleda: 314

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Zaista su fantastično obojene ove ribe,a i komentari ispod slika su izuzetno poetični :hammer:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ajde da upišem i ja 2 štuke na dan zatvaranja pastrmske sezone :doh: Puštene, na čuđenje svih prisutnh sa tamiškog keja. Mrzelo me da čistim ribu :hammer:
Sprečile me porodične obaveze i zla žena 8) da zatvorim pastrmsku sezonu kako dolikuje :'(
Sanjaću pege sa avatara do 1. marta :( A možda skoknem i na Ribnik da se podsetim i malkice ranije, krajem oktobra :D

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Ja sam juče lepo hvatao bucova,doduše sitnog,i jedno bandarče,što i nije toliko loše za mušičarenje po minimalnoj vodi.

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Napokon nakon dužeg vremena da se i ja upišem u ovaj topic.

Juče i prekjuče sam lovio na Plivi i Ribniku.Voda na obje rijeke ogromna.Ribe bilo i za slikanje.Pastrmke preko 50 cm na trofejnom dijelu Ribnika i pokoji sitan lipljen na Plivi.Ali ,bilo pecenja.... :)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Milanče je napisao(la):
Ajde da upišem i ja 2 štuke na dan zatvaranja pastrmske sezone :doh:
Milanče, sezona odnošenja ulovljenih pastrmki u Srbiji traje do 1. oktobra. Juče je bio 28. IX.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Mixmaster je napisao(la):
Milanče je napisao(la):
Ajde da upišem i ja 2 štuke na dan zatvaranja pastrmske sezone :doh:
Milanče, sezona odnošenja ulovljenih pastrmki u Srbiji traje do 1. oktobra. Juče je bio 28. IX.

..bi ga ja radim... a pastrmke ne žive ispred moje zgrade u Tamišu  :'(

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Skoknuo do Temske,ulovio pastrmkicu i oprostio se od sezone 2008 sto se tice pegavice..

Prilozi

• Za kraj 2008 sa Temske.jpg
    Za kraj 2008 sa Temske.jpg
    302,8 KB · Pregleda: 138

kimi

Junior member
Učlanjen(a)
13.07.2008.
Broj reagovanja
0
Danas sam zavrsio svoju pastrmsku sezonu za 2008 godinu ...

Prilozi

• trout.jpg
    trout.jpg
    91,5 KB · Pregleda: 131

GORANHardy

Senior member
Učlanjen(a)
07.09.2008.
Broj reagovanja
1
Drugari bio sam u Valjevu ,u reviru Gradac lovilo se potezankama,nimfama i suvim muvama bilo je ribe,doslo je dosta musicara, voda je bila ok.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
I ja sam se juče oprostio od izlovljavanja pastrmki za ovu godinu. Posetio sam rejon Mrtvačkog Mosta i na emergera majske (!) pokupio poslednje tri pastrmke ove godine.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Sad sam se vratio sa Dunava koji je bistar kao potok.Bucov radi ali sitan,krupan je na 50 metara od obale,i dalje čak :mad:Neverovatno je da ovi sa elektrane svako prepodne obaraju vodu za metar tako da Dunav ispod elektrane biva strahovito težak za ribolov.Spremam se polako za smuđa i štuku.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
zvezdan je napisao(la):
Sad sam se vratio sa Dunava koji je bistar kao potok.Bucov radi ali sitan,krupan je na 50 metara od obale,i dalje čak :mad:Neverovatno je da ovi sa elektrane svako prepodne obaraju vodu za metar tako da Dunav ispod elektrane biva strahovito težak za ribolov.Spremam se polako za smuđa i štuku.

Nabavi ti sebi druže čamac, to je ekstra stvar.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Pošto mi je dosadio kej ispred kuće pomakao sam se malo dalje na Dunav i proveo divno veče. Klepih jednog od 43cm, a kakav mi je skuvao ispod nogu još se tresem. Nisam još uvek siguran da li sam promašio ja ili on :'(
Strimer je Danetov Bucktail Hollow fly (Hvala Dane)  :tbumb:

Prilozi

• IMG_0004cr_cr.jpg
    IMG_0004cr_cr.jpg
    209,9 KB · Pregleda: 151
  • IMG_0009cr_cr.jpg
    IMG_0009cr_cr.jpg
    220,3 KB · Pregleda: 136
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno