Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
:) ljudi, nemam ja tako mnogo prilika ali jučer je bilo nešto extra u stilu što se mora nije ni teško a ja odmah iskoristio priliku. Maštam i sanjam o vikendici jednog dana negde na jadranu i manjem gliseru  :D Možda za 20godina  :D :doh:

@Gogo, hvar je meni omiljeni otok i nisam ga obišao več godinama. Mnogo mi se sviđaju ti otoci i što južnije to bolje. Jabuka je perfektno odredište za ribolov ali ja to još nisam obišao...možda jednoč!  :blush:

Sada vam je dobro vreme i ako imate prilike odjurcajte na more, posebno ako znate kakve lepe uvale sa lepim dubinama. U Crnoj gori ima predivnih mesta. Ako možete pronači mesta gde se uliva reka u more i gde su struje tamo imate od predatora i licu i brancina i ljuskotrna. Eh da mi je vreme i čamac išao bih na strelku. Sada je ludnica u bosporu, iz raznih strana sveta idu na strelku (bluefish). Ja nisam nikada imao priliku uloviti tog borca ali sam slušao i čitao kako je to takav borac da mnogima ribolovcima zada toliko posla i slatke muke. Bluefish od 5kg zada više muke nego neka znatno veča riba. Uffff...o tome ja sanjam.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Malo se "namučih" danas na jednoj siromašnoj bari, ali ipak ulovih nekoliko štukica i bodorki.

Prilozi

• Vecera za mene i macku.jpg
    Vecera za mene i macku.jpg
    177,9 KB · Pregleda: 205

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Milanče je napisao(la):
Jesi li ti to opravio RST-a ili mi se samo čini?
Aaaa, odmah se prepoznaje najbolji štap! :yeswink: Iako je 865, ovu štukicu (1 kg) sam zamarao 2 sekunde. Da je bila 2 kg, možda bi potrajalo 10 sekundi  :lol:.
RST MPL ponovo u akciji. Kakav XP, kakvi bakrači...

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Danas sam mušičario smuđa,pao je ovaj kilaš ali mi je strunu pregrizao njegov tata(je...i ga kad mi zadnji segment predveza 0.20mm)na novu vrstu strimera koje pravim a koje sam nazvaoo blind flashboy.Ovi strimeri su izgleda smrt za smuđa jer sam ovog uhvatio na mestu na kome je varaličar pre toga bacao gumice i voblere pre toga.

Prilozi

• staklenooki.jpg
    staklenooki.jpg
    80,5 KB · Pregleda: 152

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Lep smuđ :tbumb: Na Tamišu cele ove godine samo par sitnih :'(

P.S. I ja sam sinoć mušičario ali uprazno :doh:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
zvezdan je napisao(la):
Danas sam mušičario smuđa,pao je ovaj kilaš ali mi je strunu pregrizao njegov tata(je...i ga kad mi zadnji segment predveza 0.20mm)na novu vrstu strimera koje pravim a koje sam nazvaoo blind flashboy.Ovi strimeri su izgleda smrt za smuđa jer sam ovog uhvatio na mestu na kome je varaličar pre toga bacao gumice i voblere pre toga.
Lijepa riba  :tbumb: a da nam pokažeš strimera  ::)  :blush:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
zvezdan je napisao(la):

Zvezdane hoćemo strimera, hoćemo strimera  :hammer: , možda davim al bi baš bilo dobro da pokažeš tog smuđoubicu (da te kopiramo-naravno) pa da i mi krenemo u kaznene expedicije prema "velkim" smuđevima. :blush:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Jao Gogo,izvini,vešeras ga slikam i postavljam jer mi kutija sa strimerima ostade kod roditelja.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
zvezdan je napisao(la):
Jao Gogo,izvini,vešeras ga slikam i postavljam jer mi kutija sa strimerima ostade kod roditelja.
:( :( :'( :'( a ja večeras mislio nositi smuđoubicu na Dunav, me nema veze ima dana, kad stigneš nabaci ga. :bye:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Danas sam mušičario na barama, pored armije varaličara i kederaša. Ulovio sam štuku, grgeča, beovicu, klena, bodorku i sunčanicu. 6 vrsta.

main.php

main.php

Prilozi

• Bodorkica.jpg
    Bodorkica.jpg
    56,9 KB · Pregleda: 149

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Jesi li ovo štuku po mraku hvatao,ili si tad slikao.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Mixmaster je napisao(la):
Danas sam mušičario na barama, pored armije varaličara i kederaša. Ulovio sam štuku, grgeča, beovicu, klena, bodorku i sunčanicu. 6 vrsta.

:tbumb: a bandar me posebno oduševio mrak, mrak ...
Ja danas bio na Dunavu i ...vratio se ( ništa, a vrijeme se ubiiilo kolko je dobro,) kamen prazan, MT ubo sat prije sat poslije, nove strimere, stare, otežane, olakšane...ništa ja, a ništa ni wobleraši njih trojica.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Eh, zaboravih da napišem nešto o nekim varaličarima, a vidim da vam je zanimljivo da ih zezate. Danas ih je bilo na desetine na jednoj bari veličine fudbalskog igrališta. Bacali su ceo dan i detaljno preorali svaki kvadratni centimetar. Nekoliko puta sam imao utisak da su i mene gađali varalicom, jer su njihove bučne naprave padale nedaleko od mene. Jednom rečju ORANICA a ne bara.
Vrlo važno je da nijedan nije zakačio ni štukicu, a ja sam sa ovom krupnijom imao nezaboravno zamaranje sa višestrukim veoma visokim izbacivanjem. Svog me okupala, a ja sam se kobajagi ljutio zbog toga. Kada sam zakačio ovu drugu, poleteli su mepsovi i shadovi prema meni, da sam morao da pobegnem. :hammer:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno