svima vam svaka čast...moramo malo da smanjimo mi doživljaj, ili da barem ne lovimo pred drugima, počet če svi da bacaju strimere i mlate mahačima...neče biti za nas mesta
malo se šalim alima i tu istine....neki moj rođak se davno pre smijao kada sam rekao da ču sa onim komadičem perija od 18cm uloviti mnogo štuka...i bilo ih je mnogo + jedna od 1m+ što je otpala a istot ako i na komadiče trakice zečijeg krzna sa kojim sam izvadio do sada največu od 4,5kg (80cm). Do tada je govorio...nema leba od tog testa, vobleri su d best...ok, sam rekao...vobleri i ostalo je stvarno napredno i treba znati kada i šta i kako, sve sam to probao...ali meni je dovoljno i komad perja
no, posle svega što je video iz mog iskustva :lol:
kaže a šta kada bi ti meni navezao kojeg strimera, to lovi to je ono što ja trebam...ko da su strimeri magični (ok, imaju neke prednosti ali). Što više nas bude na nesalmonidnim vodama još više če mo podići popularnost mušičarenja...nravno ako budemo impresionirali publiku
a neki če nas još više zamrziti i pokušati likvidirati varalicama kako je miks opisao svoje zadnje iskustvo