Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Ipak sam bio na Nišavi, ali sam mušičarski štap ostavio na obali, a lovio samo larve vodenih insekata.
Nišava je puna ovoga sve do Niša.

main.php

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
Jesi li ih probo pohovat? Zuti su, izgledaju puni vitamina, k'o raci.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
alp je napisao(la):
Jesi li ih probo pohovat? Zuti su, izgledaju puni vitamina, k'o raci.
Jeo sam pečene gamaruse, kao grickalice uz utakmicu, ali insekte nisam. :wacko:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
357
Mixmaster je napisao(la):
Ipak sam bio na Nišavi, ali sam mušičarski štap ostavio na obali, a lovio samo larve vodenih insekata.
Nišava je puna ovoga sve do Niša.

main.php

Lepi modeli za neke buduće imitacije :tbumb:

nemanja

Junior member
Učlanjen(a)
05.05.2007.
Broj reagovanja
0
I ako me nema da pišem (obično me mrzi) ja sam tu,uvek sa vama,više volim da čitam i da učim od drugih.
Nadovezaću se napriču mixa koji kaže da bambulom "tek u aprilu", ja evo treći dan za redom posećujem J.Moravu i ne provodim više od 2-3 sata pecajući,ali klen (od 200-400 gr)vrlo aktivno radi na bambulu #14 prosek po 15-20 komada. Lokacija :Doljevac.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
manjane je napisao(la):
I ako me nema da pišem (obično me mrzi) ja sam tu,uvek sa vama,više volim da čitam i da učim od drugih.
Nadovezaću se napriču mixa koji kaže da bambulom "tek u aprilu", ja evo treći dan za redom posećujem J.Moravu i ne provodim više od 2-3 sata pecajući,ali klen (od 200-400 gr)vrlo aktivno radi na bambulu #14 prosek po 15-20 komada. Lokacija :Doljevac.
Auuu manjane pa ti se ubi od mahanja , ima da upalu mišića dobiješ od tolikih klenova  :tbumb:

nemanja

Junior member
Učlanjen(a)
05.05.2007.
Broj reagovanja
0
da mašem? Mašem nema šta,ali da ima klenova, ima. Možda se nisam lepo izrazio nisu svi po 400 grama (samo 3 kom) ali ostatak nije zanemarljiv.U suštini,bitan je samo užitak i odlazak na vodu iz ludog gradskog zivota. Poklonio sam ih jednom dekici koji je tu nešto kao pecao u mutnoj vodi od separacije peska.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Dana sam i ja malo musicario na J.Moravi.
Prvi put je vidim ovako cistu i bistru ove godine sto mi dodatno ulivalo optizam da ce se ipak uloviti nesto.
Nego ne lezi vraze,malo vetar,na momente se muti i nikako da uspostavim balans i krenem u bockanje malo krupnijih klenova.
Bilo oko 10 komada ali nista vredno pomena.
Izbacicu slike pa mi sudite,u svakom slucaju kao sto neko rece dobro je izaci malo iz gradskog ludila.. :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:

Prilozi

• Visocki Vuk.jpg
    Visocki Vuk.jpg
    160 KB · Pregleda: 244
  • Moja malenkost....jpg
    Moja malenkost....jpg
    162,4 KB · Pregleda: 449
  • Klen-1.jpg
    Klen-1.jpg
    144,6 KB · Pregleda: 162
  • Klen-2.jpg
    Klen-2.jpg
    174,4 KB · Pregleda: 237

nemanja

Junior member
Učlanjen(a)
05.05.2007.
Broj reagovanja
0
predraže,predraže, mali vraže,nećeš da se javiš,a 4 godine delismo učioncu u Tesli.
Na komste potezu bili,vetar jeste duvao ali meni je baš tada bolje uzimao

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Bili smo ispod klanice  kod Mramora.
10-15 minuta pred polazak BUCOV poludeo,ali vec se smracilo a i mi slabo odeveni malo promrzli pa ajd nazad..

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Večeras sam mušičario smuđa, jako lepo sam se zabavio u društvu par varaličara(vala je i njima bilo zanimljivo) jer je smuđ u roku od deset minuta udarao na svaki zabačaj.Nisu neki komadi ali njihova akcija obećava dolazak boljih dana.Šest komada, od kojih su prva tri potpuno identični pa ih nisam ni uslikao_Opet je strimer bio bolji izbor od varalice.

Prilozi

• smudic1.jpg
    smudic1.jpg
    60,1 KB · Pregleda: 116
  • smudic2.jpg
    smudic2.jpg
    70 KB · Pregleda: 123
  • smudic3.jpg
    smudic3.jpg
    112 KB · Pregleda: 116

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
I ja sam danas mušičario u blizini klanice kod Mramora i udisao opojni miris sveže krvi i govana. Nabockao sam petnaestak klenčića 20-25 cm, ali od krupnih komada koje sam najavljivao ni traga :(.
Sve sam ih oslobodio, uludo čekajući samo one od minimum 40 cm, koje bih rado prošetao pored J. Morave. :hammer:

Prilozi

• Katastrofa.jpg
    Katastrofa.jpg
    22,1 KB · Pregleda: 162
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno