Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Feanor je napisao(la):
Danas sam musicario :lol:
Reka:Rasina a probao sam da prevarim klena na suvu musicu.
Probao sve i svasta i nista ne upecah...
Nisam mogao vise da izdrzim ,morao sam malo da izadjem :hammer:

pravi mušičar!

lazar

Senior member
Učlanjen(a)
10.05.2007.
Broj reagovanja
0
I ja sam musicario danas,a i pre neki dan....  Nema ni trega od klencica... :'(  A rasina je bistra,malo veca ali kao suza!!!!

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Ako si na suvu normalno je. Pretrazi virove sa nimfama. Ali ako je toliko bistra prosetaj obalom pa ih prvo vizuelno napipaj

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.489
probaj, ja ne musicarim zimi, ali sam znao dok sam bio u cg, u jednom potoku da ih zezam shadovima malim, prisunjam se viru, vidim ima li ih, ako ih ima onda samo polako spustim shada i u mestu ga trzam,igram se, a oni ga cupkaju, samo moras biti bar 5 puta oprezniji nego leti, zimski klen je bas zajeban

kurare

Senior member
Učlanjen(a)
19.09.2008.
Broj reagovanja
0
Evo, tako je počelo:
lfFKCpVpHSHxK1eA.v.jpg

I posle par minuta zamaranja i kolobocija u brzoj vodi (ovde štap 10ka dobro dodje :)) i uz pomoč kolege vadimo mladuljka od 81 cm:
EHReNcFQQkCRnhYa.v.jpg

Posle pola sata 100 m niže udari mi ova i zahvaljajuči mirnijoj vodi sasvim lepo i ubrzo je vadim bez pomoči, 80 cm:
vmqfMWQ0Mh51J5gM.jpg

Posle još pola sata udarila je još ova "pometrašica" :D
9AZlXpjhvesQLGu4.v.jpg

Bio je dobar dan :D

Janez

kurare

Senior member
Učlanjen(a)
19.09.2008.
Broj reagovanja
0
Gogo, i meni je to bio ribolov snova :tbumb: A šta je najbolje, ulovljene su mušičarcem skoro u samom centru Ljubljane :yeswink:

Janez

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
kurare je napisao(la):
Gogo, i meni je to bio ribolov snova :tbumb: A šta je najbolje, ulovljene su mušičarcem skoro u samom centru Ljubljane :yeswink:

Janez

Ljubljanica dakle,  :tbumb:

kurare

Senior member
Učlanjen(a)
19.09.2008.
Broj reagovanja
0
Evo još jedna slika prvog debeljka od juče. Ovaj je odmarao više od pola sata u mirnoj vodi svega možda 20 cm ispod naših nogu i tako pružio neverovatnu priliku za fotosession:
dw8PcifeWFXM5Ug4.v.jpg

Janez

ribarche

Junior member
Učlanjen(a)
05.02.2008.
Broj reagovanja
0
Juče popodne sam sa bratom rešio da prvi put ove godine okvasimo štap,kanap i naše mušice ( imitacije i izmotacije ) ! Bre posrećilo nam se ! Otišli smo na Toplu vodu i posle pola sata Miša je upecao klenche na vešticu !  :-X Pustismo ga odma al se slikasmo pored trofeja !  :doh:  :doh:  :D Popismo pivarke pa aj nazad kući da motamo nove muve !

Prilozi

• Image0122mm.jpg
    Image0122mm.jpg
    241,9 KB · Pregleda: 145
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno