Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
ribarche je napisao(la):
Juče popodne sam sa bratom rešio da prvi put ove godine okvasimo štap,kanap i naše mušice ( imitacije i izmotacije ) ! Bre posrećilo nam se ! Otišli smo na Toplu vodu i posle pola sata Miša je upecao klenche na vešticu !  :-X Pustismo ga odma al se slikasmo pored trofeja !  :doh:  :doh:  :D Popismo pivarke pa aj nazad kući da motamo nove muve !

Ribarche ! Otvorili ste sezonu na orgu ! Svaka čast majstori prvi ulov je važan svejedno koliki je .
Čestitam ! :tbumb:

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
Stojim danas oko 11h na mostu u Prokuplju i cudim se cudu.
15 stepeni,Toplica nikad bistrija,ribara nemozes da prebrojis i svi kao omadjijani,uhvate klena koji je divljao i na povrsini a i na crvice ili vec nasta su ih lovili trpaju li trpaju u cuvarke a ne videh da neki bese preko 200grama.I sta reci na sve ovo ...........

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
I ja sam danas malčice mušičario. Šta sam ulovio, objaviću večeras kad razvijem film.  :smoke:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Jeste, bacao sam petarde u vodu, a kada to nije dalo željene rezultate, prešao sam na otvaranje celog bureta sone kiseline usred Nišave. Kad je i to bilo nedovoljno da me zasiti, kao svaki veliki funkcioner, naredio sam da se zatvori brana na Nišavi i kada je presušila, pokupio gomilu riba. Morali su traktori sa prikolicama da mi izvezu ribe do pijace na Palilulskoj rampi, gde je sve prodato po dobroj ceni.
Tako je to kod profesionalnih mušičara- lova do krova. Sage XP 586 sam nosio za ukras. :hammer:

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
Kako te bre vise nije sramota,pa covek u tvojim godinama treba da se stidi, ali posto  to kod tebe nema veze govori ono sto pricaju ljudi od Pirota pa do mog Prokuplja,da si necovek,ribokradica,da se slusis svim i svacim nebili dosao do ulova.
Pazi nisu to prazne price,svaki dan poslom putujem i kad nadjem slobodnog vremena ispricam se sa nekim ljudima u vezi bilo cega i eto nas u ribarskim vodama.
Neznam coveka koji je rekao nesto dobro o tebi,a ti zelis koliko vidim i ovim nesrecnicima koje si okupio u sekciju da ocrnis obraz,da krenu tvoji putem pa da sutra kad okrenu ledja usledi pljuvanje i degradacija u svakom smislu reci
--E mali veseljace nikada se neces dozvati pameti..

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
dare je napisao(la):
Kako te bre vise nije sramota,pa covek u tvojim godinama treba da se stidi, ali posto  to kod tebe nema veze govori ono sto pricaju ljudi od Pirota pa do mog Prokuplja,da si necovek,ribokradica,da se slusis svim i svacim nebili dosao do ulova.
Pazi nisu to prazne price,svaki dan poslom putujem i kad nadjem slobodnog vremena ispricam se sa nekim ljudima u vezi bilo cega i eto nas u ribarskim vodama.
Neznam coveka koji je rekao nesto dobro o tebi,a ti zelis koliko vidim i ovim nesrecnicima koje si okupio u sekciju da ocrnis obraz,da krenu tvoji putem pa da sutra kad okrenu ledja usledi pljuvanje i degradacija u svakom smislu reci
--E mali veseljace nikada se neces dozvati pameti..

Takvoj kao što je tvoja, sigurno neću.  :wacko:

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
Da bar zrno onoga imas u sebi sto cini coveka slobodno mogu da kazem da bi bilo nesto od tebe ali to zrno je sa tebe samo KAMEN spoticanja moj KRIVOLOVCE

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Često me tako zovu kad izađem sa ribama iz Nišave. To mi je najveći kompliment. ;)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Evo, razvio sam film, pa da pogledamo Nišavu i jednog od tridesetak solidnih klenova koje sam danas, 20. januara, zeznuo na sitnu "Witch".

Prilozi

• Nisava today.jpg
    Nisava today.jpg
    81,7 KB · Pregleda: 141
  • Jedan od 30.jpg
    Jedan od 30.jpg
    46,1 KB · Pregleda: 153

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Feanor je napisao(la):
:'( Ljubomoran sam.... :drool:

Sasvim normalno. ;)
Ej, imam slike gotovo svih današnjih klenova, ali su svi isti, pa ne znam da li da objavljujem. :hammer:
Nisam nosio nikakvu čuvarku i, po mojoj proceni, danas sam oslobodio 6-7 kg svojih klenova.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Eto, otvorio si sezonu dobrim ulovom,to je prednost malih voda,brzo se zagrevaju i riba je posle dva topla dana već aktivna.Dunav još mora da sačeka :(

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Cestitam na ulovu  :tbumb:. Za neke je pocela sezona, a za mene tek na prolece  :'(

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno