Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
357
Mixmaster je napisao(la):
i jednog od tridesetak solidnih klenova koje sam danas, 20. januara, zeznuo na sitnu "Witch".

Da si napisao pet komada od po 800 grama dobio bi + od mene ali tridesetak  :nowink:. Ipak je ovo zimsko vreme. Koliko si prepešačio i promenio mesta?

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Strelac je napisao(la):
Mixmaster je napisao(la):
i jednog od tridesetak solidnih klenova koje sam danas, 20. januara, zeznuo na sitnu "Witch".

Da si napisao pet komada od po 800 grama dobio bi + od mene ali tridesetak  :nowink:. Ipak je ovo zimsko vreme. Koliko si prepešačio i promenio mesta?

Kad neko napiše ili kaže da izmišljam i preuveličavam ulov, to mi je veliki kompliment. Hvala Strelac. Samo, prevario si se, ja najčešće umanjujem i prikrivam svoj ulov. ;)
Nisam ni mrdnuo dok sam juče kovao klenove. Sve sam ulovio na 2 kvadratna metra. Ostala mesta sam ostavio za danas, sutra, prekosu...i ostale ribare.
Inače, lovio sam samo 2 sata, a onda, kada sam shvatio koji sam majstor, izašao sam iz vode i rekao: "Ovo je isuviše lako za mene." :hammer:
Strelac, moraću da počnem da nosim neki povez preko očiju ili da zabacujem iza sebe, kako bi mi mušičarenje postalo zanimljivije. :D

Valjda se primećuje kako dobro mušičarenje popunjava "baterije"? Moje trenutno raspoloženje moglo bi da se nazove "mušičarska euforija". Oprostite ako nekome smeta.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
A da, jedino što sam prikrio je da sam pored klenova natakario još jednu vrstu ribe. Ko prvi da tačan odgovor o kojoj vrsti se radi, dobije od mene specijalan poklon.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
zvezdan je napisao(la):

Eh bre, Zvezdane, odmah si pogodio. Nisi dozvolio da se neko upeca i napiše :"Ribokradice, vataš pastrmke, sram te bilo!" :hammer:
Treba ti neki materijal?

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
357
Ja sam danas samo nakvasio strimera namenjenog klenu i to je to što se tiče mog današnjeg ribolova. Zbog čega nisam nastavio i bio uporan evo slika pa će Vam sve biti jasno.

main.php

main.php

main.php

main.php

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Ja sam danas mušičario, ali bez ikakvog ulova. Odabrao sam štukolov i možda mogu biti zadovoljan i time što mi je jedna znatiželjnica od oko 700g bar dopratila strimera i svoj aligatorski pogled ukrstila sa mojim. Posle duge zimske pauze i to je bio praznik za oči.
Izgleda da je temperatura vode veoma niska, pa nisam ni pokušao da nimfarim bodorke ili crvenperke, a možda je trebalo...

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
I tako je sve pocelo,naopako do gore nije moglo.
Deder Foxe ajde dosta je bilo lencarenja navlaci opremu i pravac Nisava.
Tako je i bilo FuLL oprema,nema sta nema i pravac poznati preliv ispod Niske Banje.Medjutim Fox nije imao na umu da je Nisava OGROMNA i mutna.
Stacu,kad sam vec dosao ajde u vodu, trazi neku vrbu palu u vodu,neki tisak i pocinji nema druge.
Dok sam namontirao sve u stanje pripravnosti pederasi sa sicevacke brane digose vodostaj za pola metra.
Tu si gde si,idemo lagano,predvez 014, musica RED TAG i poceo sam mahati prvi put ove godine.
-Bolje da niste videli--UZAS--
Menjaj jednu,drugu,trecu jok ni da pipne a Nisava samo dodaje gas :doh: :doh:
Vrati se Blue na Red Tag i posle skoro 3 sata vitlanja zakoprcao se jedan 100 gramac, a ja kao da sam izvadio klena od 5 kila,nema veze pocelo je pocelo,drugi skok promasaj,aha bice nesto,neeee Nisava u enormnom opadanju.Nista bata Blue ulovio si nesto pakuj se i ajmo do Toplog Izvora.
Aha,pazi da ne, jezero koliko ga je napunila Nisava a ribari koliko ti dusa oce...
Sve je jasno,idemo nazad domu toplom..
I tako se zavrsio prvi moj izlazak na vodu koji sam smestio u temu DANAS SAM MUSICARIO... :p :p :p :p

Prilozi

• Ogromna ....jpg
    Ogromna ....jpg
    162,4 KB · Pregleda: 110
  • Mutna Nisava.jpg
    Mutna Nisava.jpg
    159 KB · Pregleda: 106
  • Ovde malo pecao.jpg
    Ovde malo pecao.jpg
    206,4 KB · Pregleda: 118
  • Uspeo sam da ga prevarim.jpg
    Uspeo sam da ga prevarim.jpg
    120,6 KB · Pregleda: 120
  • Konacno ga napravise.jpg
    Konacno ga napravise.jpg
    171,7 KB · Pregleda: 205

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.489
ja kad dodjem na mutnu vodu mene mrzi i da pecam, tako da imas jedan ogroooooooman + od mene

kurare

Senior member
Učlanjen(a)
19.09.2008.
Broj reagovanja
0
Danas sam završio mušičarenje mladice 2008/2009, cilj: metrašica na mušičarac ostaje neostvaren i napadam ga ponovo na jesen.

Današnje dve, a bio je još jedan udarac:
xTBl0A754g781nTI.v.jpg

VwKgFg73D6keimcT.v.jpg

QhtREUtpHtBO4R0I.v.jpg

98B9hkBpwyFxD6Mc.v.jpg

Janez

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
kurare je napisao(la):
Danas sam završio mušičarenje mladice 2008/2009, cilj: metrašica na mušičarac ostaje neostvaren i napadam ga ponovo na jesen.

Današnje dve, a bio je još jedan udarac:
xTBl0A754g781nTI.v.jpg

VwKgFg73D6keimcT.v.jpg

QhtREUtpHtBO4R0I.v.jpg

98B9hkBpwyFxD6Mc.v.jpg

Janez

e kolega, meni nije uspelo ove godine ni probati mladicu...ti si se fantastično proveo i mene još više potpalio... :) ako, ove godine valjda ce nam uspeti zajednicki na mladicu kako smo planirali prosle godine...evo ja sam uradio drustveno voznjo...sada jos mora da pokrijem racune i jos koji h da odovozim pa glavna...nadam se sto pre, pa cu vise biti neodvisan glede prevoza...do sada sam stalno morao da se gnjavim prevozom pa sam radije isao na vodu na koju mogu peske ili biciklom  :D :D
a na mladicu nisam mogao da ti se pridružim zbog kojekavih odvecnih obaveza, ovoga i onoga itd.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno