Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

kurare

Senior member
Učlanjen(a)
19.09.2008.
Broj reagovanja
0
Seb, evo ti jedna fotka za motivaciju:
MJFAGG_UZWb3zl_2.v.jpg

Mladica je krasna riba za mušičarenje. Valjda čemo srediti nešto do jeseni.

Janez

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
izasao sam na moje omiljeno mesto da musicarim stuku, ili vec sta naidje. poneo sam i strimere, musice i nimfe u slucaju da vidim aktivnosti na vodi. Slaba aktivnost... jedino sto sam video bile su neke sitne ribice od 1,5 cm pa najvecu do 3 cm, ali neznam koje vrste su. Video sam i aktivnosti insekata. Nazalost nista nisam ulovio jedino neke slike sam napravio da vam pokazem gde sam upecao ja stuku na strimeru.

Prilozi

• pescaria 1.jpg
    pescaria 1.jpg
    90,3 KB · Pregleda: 116
  • pescarie.jpg
    pescarie.jpg
    99,9 KB · Pregleda: 116

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Marushani je napisao(la):
izasao sam na moje omiljeno mesto da musicarim stuku, ili vec sta naidje. poneo sam i strimere, musice i nimfe u slucaju da vidim aktivnosti na vodi.
Ovo "šta naiđe" na "mušice i nimfe" trenutno (tj do 31.03.) zvuči bolje nego ovo "štuka" i "strimer".  ;)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Lep je kanal,kod mene u blizini postoji identičan samo prilično osiromašen,kakav je riblji fond kod tebe?

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Čekaj Marušani,je li ovo Rumunija ili...?
Ako je Rumunija,kad vam je lovostaj na štuku?

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Ma kakav lovostaj!?
Evo, ja sam danas bio na barama i gledao udvaranje štuka. Ne treba ih čačkati, ali treba biti na vodi i, naravno, mušičariti bodorke.

main.php

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Ja sam se premišljao,trtio po kući,iznervirao i ženu i decu,zaboleo me i zub na kraju.Evo,Mix je bio i...

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
..ne boli ga zub. :lol:

Uhh, lep prolećni dan. Ko ga je propustio, pogrešio je. Malo sam lovio bodorke, pa malo beovice. Skromno, ali dobro kao uvod.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
beovice?? :drool: obozavam da ih lovim u prolece!!sutra idem do morave da vidim dali se digla i kod nas

tomasini

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
1
Sunce me izmamilo na prvi izlazak ove godine, malo da razgibam ruku prije početka sezone na pastrve. Mušićario sam na jednom potoku u selu Pelagićevo, u kojem sam još jesenas zapazio klenove. Danas su grizli samo ovakvi mali. Ali pravo veselje uslijedilo je kasnije zapadanjem u blato, bilo je stvarno nezgodno jer su nosaći motora nasjeli u tvrdo blato, pa je trebalo istovremeno dizati i gurati auto. Hvala dobrim mještanima koji su pomogli  :bye:

Prilozi

• DSC01320.jpg
    DSC01320.jpg
    211,8 KB · Pregleda: 119

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Sezona otvorena,moram priznati da mi se ovaj jadnik učinio kao samoubica, jer u svoj toj teškoj tišini,večeras na Dunavu očekivao sam samo prehladu, a smuđa baš i ne. Iznenadio me pa sam i ja njega iznenadio time što sam ga na brzake slikao pa pustio.  :D

Prilozi

• P1050501 (Medium).JPG
    P1050501 (Medium).JPG
    40,1 KB · Pregleda: 132
  • P1050502 (Medium).JPG
    P1050502 (Medium).JPG
    84,6 KB · Pregleda: 155

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
tomasini je napisao(la):
Sunce me izmamilo na prvi izlazak ove godine, malo da razgibam ruku prije početka sezone na pastrve. Mušićario sam na jednom potoku u selu Pelagićevo, u kojem sam još jesenas zapazio klenove. Danas su grizli samo ovakvi mali. Ali pravo veselje uslijedilo je kasnije zapadanjem u blato, bilo je stvarno nezgodno jer su nosaći motora nasjeli u tvrdo blato, pa je trebalo istovremeno dizati i gurati auto. Hvala dobrim mještanima koji su pomogli  :bye:
Aaaa našo so ih majstore  :tbumb:

MIKI-FLY

Senior member
Učlanjen(a)
03.11.2008.
Broj reagovanja
0
Gogo svaka cast. Ovamo kisa nikako da stane,mislio sam da cu bar jos jednom zabaciti musicu na Tari,ali....
Izgleda da cu cekati april :mad:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
@Gogo, svaka cast! Majstor si, nema sta! Odlicno!  Otvorio si sezonu sa pravim smuđem...perfektno!  :respect1:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno