Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Gogo, druže moj, svaka čast za prvog smuđa u sezoni! Divna riba!  :tbumb:

A za puštanje:  :respect1:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Goci je napisao(la):
Gogo, druže moj, svaka čast za prvog smuđa u sezoni! Divna riba!  :tbumb:

A za puštanje:  :respect1:
Taj bucko je po meni "bucka" pa mi je bilo normalno vratiti ribu punu ikre pred mrijest (ako je ženka) . Od 01.03. je zabrana, a moguće je da će i ranije započeti mrijest smuđa.

gjors

Junior member
Učlanjen(a)
16.11.2008.
Broj reagovanja
0
:tbumb: odličan,ne odličan nego fantastičan :yeswink: evo plus za puštanje ribe ,ja sam za razliku od tebe lopatao snijeg što mi prokleta ralica nabacivala na auto čitavi vikend  :aaa:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
gjors je napisao(la):
:tbumb: odličan,ne odličan nego fantastičan :yeswink: evo plus za puštanje ribe ,ja sam za razliku od tebe lopatao snijeg što mi prokleta ralica nabacivala na auto čitavi vikend  :aaa:
Moraćeš ti ko i Mujo seliti u Floridu  :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Gogo je napisao(la):
gjors je napisao(la):
Moraćeš ti ko i Mujo seliti u Floridu  :D

šut bolan, i ja sam se vala nalopatao! :mad:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Ha,ha,Gogo :tbumb:Kakva je voda,na kojoj dubini,šta kažeš,nije jurcao...?

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
zvezdan je napisao(la):
Ha,ha,Gogo :tbumb:Kakva je voda,na kojoj dubini,šta kažeš,nije jurcao...?

Voda bistra, ne kao ono jesenas al se još nije zamutila, dubina pa negdje na 2 m je pokupio strimera, bez vijanja,grobna tišina na vodi, slučajan ulov.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Hvala bogu, došlo vreme i u Subotu bilo moje prvo  - danas sam mušičario (bolje reći probao).
Gružansko jezero - bistro kao suza, sve mirno, nikakve aktivnosti. Od smuđa ni S, nema ni aktivnosti grgeča, čak se ne vidi ni bilo kakva riblja aktivnost ili bilo kakav insekt.
Na ulivu Žunjske reke u jezero javila se sitna bodorka, a na dužnih 200 m obale - u blatu do kolena - milijardu ribolovaca.
Lepa  vreme i šetnja pored jezera mi poslužila da vežbam jedno 5 sati. Okitio sam malo  žbunja midževima i larvicama i jednim sitnim bandarskim strimerom.

Gogo, svaka čast.
Srećan početak i ostalima.

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Vazno da si se lepo proveo i vezbao bacanje, a vrlo brzo ce biti i ulova.  :yeswink:

kurare

Senior member
Učlanjen(a)
19.09.2008.
Broj reagovanja
0
Bravo Gogo, krasna riba! I ja ču ove godine da pokušam izmušičarit nekog barskog smudjarka. Možda mi i uspe :D

Janezt

ivants

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2008.
Broj reagovanja
26
Svaka cas Gogo, lep pocetak. Po mojoj slobodnoj proceni za desetak danana Zapadnoj Moravi  ce poceti da se javlja beovica, naravno ako ne bude zahladnelo. Do tada cu samo da gledam sta rade skobaljasi.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Hvala svima, ma sad će to i okolo da počne polako, evo i Mix već lovi bodorke, Tomasini je našao aktivne klenove, biće toga polako sve više i više , a kad mi padne prvi "regularni" smuđarak e onda ću da se hvalim, sad je to eto za otvaranje dobro al mi fali onaj filing da sam ga baš ja prevario, a ne da se sam prevario kao sad.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno