Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
...na barama, na sitne nimfe. Taman kad sam počeo da kovem bodorke naiđoše neki crni oblaci, kiša i grmljavina. Pobegoh blagovremeno.

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Jel to "poluspadanje"  ?  :D . Sad sam skapirao termin, slikana pa pobegla. Salim se, vidi se da testira stap   

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.011
Vodostaj je visok a Sulec se otkačio ili možda otkinuo tipet ???

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
...bodorke i crvenperke.
Nagledao sam se varaličara koji masakriraju štuke usred lovostaja. Lepo obučeni, sa kvalitetnim štapovima, naočarima...sigurno članovi neke novokomponovane varaličarske sekcije. Malo sam im smetao gaženjem posred bare, pa sam tako sasvim sigurno spasio bar dve-tri štuke.
Kako se samo šunjaju, "svaka im čast". Čuče u priobalnom žbunju, samo im se naočare cakle. Ništa ne rade, kao da kenjaju. Ja ih vidim iz vode, niko drugi ne može da ih vidi. Kad vide da je "čist vazduh", zabace i motaju. Izvadiše nekoliko komada preda mnom i odmah pobegoše. Hteo sam da zovem ribočuvare, ali sam odustao, jer ne verujem da bi išta mogli protiv ovakvih gerilaca. Neuhvatljivi su.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
I danas sam prečešljao bare u potrazi za bodorkom dužom od 28 cm. Odvratno vreme, kiša, susnežica i jak vetar me nisu sprečili. Lepo sam se zabavio, ali nisam oborio svoj Rutilus rutilus rekord.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno