Goci je napisao(la):Pa čuvamo: varaličari čuvaju reku od pojedinih mušičara koji kriju pastrmke po čepovima prsluka!Kad ima posmatrača, makar i varaličara, mušičari sve uredno vraćaju.
Kad nema, trpaj dok mož da stane!
![]()
MM je napisao(la):Šone, da si samo bio juče, uhvatio bi bar duplo više. :yeswink: Radila je k'o blesava. Tamo najbolje radi po oblačnom vremenu.
I ja sam juče skvasio telefon, ali mi nije ispao, nago sam se ja kljuknuo u vodu.I to sam se sapleo k'o poslednji imbecil. Srećom, mob je preživeo.
p.s. Imaju Andrijevičani jednu opasku za te slučajeve "Neće riba u suvu guzicu".![]()
Osim razlike ogledane u štetnosti po riblji fond. A da obe grupe čine prekršaj, čine. Jedno merilo veličine prekršaja je visina kazne. Ja sam uveren da je kazna za odnošenje 10-ak pastrmki iz C&R revira veća od kazne koju dobiješ ako zabaciš vobler.simpson H je napisao(la):Nema ama bas nikakve razlike izmedju onih sto kradu i onih sto pecaju gde im je zabranjen pristup.
Goci je napisao(la):Imenjače, ovo je jaz.Mali, ali lep ko lutka!
![]()
Goci je napisao(la):Gogo druže moj, možeš mi verovati kad kažem da je jaz. Jedna od razlika između jaza i klena je što klen ima ispupčenu spoljnu ivicu podrepnog peraja, a jaz ima udubljenu. Pogledaj klena kog si uhvatio na bambulu (2 strane pre ove) i sliku ovog jaza.
Možeš mu takođe izbrojati broj krljušti duž bočne linije. Jaz ima više, jer su sitnije.
A i ima malo više telo od klena...