Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Izašao sam jutros na Karačicu, al čudna mi čuda klena nisam ni vidio, ma ni da se jave oni mali koji su dosada redovno udarali, neznam gdje je nestao, možda je u pozadini i ovo...
tradicijaribokradjeMedium.jpg

Kada sam mu dobacio da se nasmije za kameru nije ni trepnuo, samo mi reče : "ma ja to kedere za večeras lovim" , hmm nisam baš siguran da se kederi love mrežom (talplom,čerencom...) koji ima oka 3-5 cm x 3-5 cm.
Tek nakon što sam počeo "telefonirati" policiji i čuvarima izvadio je mrežu i počeo da se pakuje, mada je samo "kedere" lovio . Nisam bio siguran u koji topic da stavim ovaj tekst , možda je trebalo u tradicionalni alati, ili tradicionalna ribokrađa ?  :mad:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Ipak je on sportski ribolovac vidis da ima velika okca na mrezi kako nebi hvatao komade ispod zakonom propisane mere  :hammer:  :D

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Danas sam sa  Saletom (sasats) musicario pastrmke na Rasini kod Mitrovog Polja.
Uspeo sam da prevarim 3 malecke potocne pastrmke na nimfe.
Sve u svemu,lepo proveden dan  :yeswink:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Gogo a za šta mu služi pletena korpa u pozadini  ?   :hammer: (poneo piknik na vodu)

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Jutros na Rasini,nekoliko klenova sam uspeo da pronadjem,mesta na koja sam prosle godine prolazio extra su pusta  :'(

tomasini

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
1
milantaa je napisao(la):
Da se i ja malo pohvalim.Evo ga moj prvi kilaš. Dobio sam ga na palmera na Moravi, dok Ibar iz dana u dan polako umire.

milantaa hoćeš li mi reći točan model bojlera iz tvoje kupaonice, imam nekih problema sa čini mi se istim takvim, pa da te pitam nešto u vezi njega. Također zanima me i ova čini se savitljiva cijev od vodokotlića, gdje si ju kupio?

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
mene više zanima zašto keramičke pločice nisu postavljene do plafona već samo do pola zida.. ???  :D

@milantaa sledeći put bre da slikaš klena u prirodi a ne u wc-u   :samotuci: ,razumemo da ti je prvi kilaš ali ..ipak....

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
:tbumb: @Al  a gde je mahač ? (vidi kolika je voda na Moravi u jeee ...)  :D

Al.

Junior member
Učlanjen(a)
11.03.2009.
Broj reagovanja
0
Nadam se da se milantaa neće ljutiti. Svaka čast za kilaša!

25p0niv.jpg

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ahahaha Al svaka ti cast kad se nisam upisao od smeha.

Ja tek sad video ovu fotku iz WC ambijenta, sta bre hocete zubori vodokotlic kao pravi brzak :hammer:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno