Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Juga Pk je napisao(la):
Hvala drugari, volim musicarenje i svaki slobodan trenutak volim da masem ali to bude najduze sat-dva, a za to vreme jednim okom motrim na klinca i tako ce biti dok malo ne poraste. Mene je otac od tri godine vodio na Toplicu i sada vidim kako mu je bilo. Ali, siguran sam da ce i moj sin voleti pecanje kao i moj otac i deda, pokoj im dusi.To je nesto sto se prenosi sa oca na sina. Cim nesto ulovim javljam se ponovo, na ovom sajtu sam naucio puno toga...

Živ nam bio i dobro nam došao! Verujem da če mo se i mi naučiti nešto od tebe! Bit če to fantastično kada zajedno sa sinom krenete da mušičarite...to je velika privilegija za svakoga sina koju mnogi nismo imali. Bezbroj prelepih trenutaka na vodi vam želim i svako dobro! Još jednom, dobro došao i čestitke za šaranče i to u mutnoj vodi  :tbumb:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Promakao mi je ovaj Jugin šarančić. Čestitam mu na neobičnom ulovu :tbumb:.

Ja sam danas skromno mušičario pastrmke.

3695503258_6d0b95f610.jpg

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Ko je razmišljao da mušičari na Dunavu bolje neka odloži za desetak dana.Sinoć ni tvistere nisu mogli da spuste na dno,a ne strimer.Voda je toliko velika i hladna da ni kedera nema na površini.Ne pamtim ovako nešto!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
jako sitna potočara na Gradcu je uzimala krilatog mrava a popodne fazanov rep ....inače Gradac mutan,hladan i  velik ...

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Večeras sam jurio smuđa,dosta neuspešno,velika i mutna voda pa je strimer neupotrebljiv,dobijaju ga na voblera.Moraću da batalim smuđa dok se Dunav potpuno ne stabilizuje.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
zvezdan je napisao(la):
Večeras sam jurio smuđa,dosta neuspešno,velika i mutna voda pa je strimer neupotrebljiv,dobijaju ga na voblera.Moraću da batalim smuđa dok se Dunav potpuno ne stabilizuje.

Kakvu si strunu koristio (plivajuču, intermed., tonuću)?

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Danas mi je bio lud bucovski dan.Jak vetar,mutan Dunav,i veliki broj bucova u samoj obali.Divljački napadi po površini,sitniji komadi,konstantna akcija.A onda je na samo nekoliko metara od nogu izleteo komad,cenim preko 3 kg.,i dobro zakuvao vodu iza strimera.Nije se ponovo pojavio.

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
danas sam musicario, uspeo sam upecati jednog amura, vise njih se podigli i nisu hteli uzeti imitaciju hleba. Uspeo sam ga prevariti na neku imitaciju ikre somona, narandzaste boje. Verovatno pomislio amur da je to zrno kukuruza. Jedan mi je uteko, posto se namokrila imitacija ikre i nisam je mogao videti, tako da sam ranije  kontriro i vrlo malo osetio ribu u stapu. VIdljivost je bila veoma slaba nekih 10-15 cm, morao sam  poloziti musicu u krugu od nekih 15-30 cm od usta ribe da bi je pratila ili bar dosla da je shmekne.

Prilozi

• 11.07.2009 009 (Medium).jpg
    11.07.2009 009 (Medium).jpg
    128,6 KB · Pregleda: 127

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Bravo Borise ovo je fenomenalan upis, za amura još nisam ni čuo da ga je tko dobio na fly pribor, mora da je bilo interesantno ! Čestitke ! :tbumb:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno