Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
danas na Begeju par klencica sam musicario, na kraju izpivili me prijatelji sa par piva  :) da bih dosao sebi, jako toplo je bilo u periodu dok sam musicario.... i tako dok smo pijuckali setio sam se da cerkica mi ispunjava 11 meseca i evo povoda za jos par "piva na metar" :)

Prilozi

• 14.07.2009 001 (Medium).jpg
    14.07.2009 001 (Medium).jpg
    54,8 KB · Pregleda: 94
  • 14.07.2009 005 (Medium).jpg
    14.07.2009 005 (Medium).jpg
    108,5 KB · Pregleda: 95
  • 14.07.2009 012 (Medium).jpg
    14.07.2009 012 (Medium).jpg
    85,4 KB · Pregleda: 113

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Dunav ogroman,mutan,brz,...
Smuđ je izašao na samo par minuta bliže površini,a cucla head strimer je odradio posao_Ovaj je lupio kao dvokilaš,a vala je i progutao!

Prilozi

• nesretnik.jpg
    nesretnik.jpg
    70,2 KB · Pregleda: 116
  • nesretnik2.jpg
    nesretnik2.jpg
    65,3 KB · Pregleda: 114

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Ovo je fora koju je smislio Marc Petitjean,ja sam to samo preveo na naše uslove.Ne znam ima li kod nas uopšte u prodaji ovih njegovih silikonskih glava.

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
juce

Prilozi

• pajkica killer bug.jpg
    pajkica killer bug.jpg
    126,6 KB · Pregleda: 117

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Danas sam mušičario pre posla,dobio sam jednog bucova od nekih 700gr.,jedna ala mi je pratila strimer skoro svaki zabačaj,a za kraj,pogledajte šta sam uslikao u mutnoj vodi Dunava na desetak santimetara od obale!

Prilozi

• pastrmka.jpg
    pastrmka.jpg
    168,1 KB · Pregleda: 152

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Evo i original slike,prethodnu sam obradio da bi se videla riba,ali mislim da se i ovako vidi!Mesto događaja je Dunavski kej,najjače bucovsko i smuđaroško mesto u gradu.Kad bi se i ove lepotice zapatile. :doh:

Prilozi

• original.jpg
    original.jpg
    110,7 KB · Pregleda: 148

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Pre nkih 15+ god u Djerdapskoj klisuri  sam prisustvovao ulovu potocare na kedera namenjenog smujdu!

Zanimljivo u svakom slucaju!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
da da, u Dunavu ima svega i ja se više ničemu ne čudim. Več sam negde i ja naveo kako su u Dunavu u Vukovaru (HR) u jednom danu dva varaličara ulovila dvije pastrmke a jedan i drrugi su bili na totalno drugačijim lokacijama. Jedan ju je ulovio u društvu jednih ribolovaca a drugi isto u društvu drugih ribolovaca koji su tu lovili na dubinku ili plovak. Svi su se čudom čudili. A sada kada sam bio u srbiji sam čuo od lokalnih ribolovaca kako se jedan dan pojavila pastrmka kod neke brana u kanalu DTD i da su je lepo pecali na vodenu kuglu i čim su več stigli. Dunav ima svega pa i pastrmke, ne bi se čudio da se nekom varaličaru zaleti i kakva mladica od 30kg :) jer dunav ima i takvih mesta gde je dno dosta kamenito ili čisto šljunkovito i tu bude često bistar i podseča na skrajnje donji tok neke salmonidne reke.

Super fotka zvezdane  :tbumb: Na koliko bi ju procenio, koliko je velika bila? Meni izgleda kao da ima barem između 40-50 cm, izgleda mesnato pa je možda i veča.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Pa šta znam,oko pola kilograma,plivala je uzvodno tik uz obalu,nekako mi nije delovala kako treba,kao da se borila za kiseonik,samo je zevala,iako je tu strahovit brzak.Inače,polovinom 80.u Đerdapskoj kllisuri je uhvaćena mladica na dubinac namenjen smuđu.Riba je imala oko 6kg.,a uhvatio je brat moga prijatelja,čak su i sliku imali ali se zagubila.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
357
zvezdan je napisao(la):
Pa šta znam,oko pola kilograma,plivala je uzvodno tik uz obalu,nekako mi nije delovala kako treba,kao da se borila za kiseonik,samo je zevala,iako je tu strahovit brzak.Inače,polovinom 80.u Đerdapskoj kllisuri je uhvaćena mladica na dubinac namenjen smuđu.Riba je imala oko 6kg.,a uhvatio je brat moga prijatelja,čak su i sliku imali ali se zagubila.

Možda su ta njena zevanja ustvari duboki uzdasi posle obilnog obroka. Ova sigurno krka kederčiće kao i bucov.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Strelac je napisao(la):
zvezdan je napisao(la):

Možda su ta njena zevanja ustvari duboki uzdasi posle obilnog obroka. Ova sigurno krka kederčiće kao i bucov.
Može biti,može biti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno