Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Nakon dva dan mi je proradio net,čestitke svima koji su hvatali ribu.Sebastiane,ne mogu ni da zamislim kakva je božanstvena ta voda na kojoj loviš,svaka čast za ribe!!!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
zvezdan je napisao(la):
Nakon dva dan mi je proradio net,čestitke svima koji su hvatali ribu.Sebastiane,ne mogu ni da zamislim kakva je božanstvena ta voda na kojoj loviš,svaka čast za ribe!!!

Hvala Zvezdane, ako budeš imao mogućnost dođi ovamo i ja ču se potruditi da ti budem vodić.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Mušičarim već nekoliko dana ali samo sitnu ribu,smuđa i bucova.Sitan bucov kidiše na sve što se baci,krupan ne može da dođe na red od njega :doh:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Dakle kao što rekoh, jučer inicijacija novog mušičara (uspješna) ulovio je jednok klena i jaza, presretan...Ovo je dio našeg Baranja FF team-a.Ukupno nas je VEĆ desetak a na fotkama Gjors,Pištika i ja.Nije bilo velike ribe, najveći je bio oko 500-600g no bilo ih je dosta (obzirom na uvjete). Nakon što smo se dobro naigrali sa klenom, okušali smo sreću i na većoj,( Topoljski Dunavac) dakako i  ljepšoj vodi u sumrak, no tu nismo imali sreće.

Prilozi

• Picture 129 (Medium).jpg
    Picture 129 (Medium).jpg
    97,2 KB · Pregleda: 144
  • Picture 131 (Medium).jpg
    Picture 131 (Medium).jpg
    98,1 KB · Pregleda: 162
  • Picture 140 (Medium).jpg
    Picture 140 (Medium).jpg
    126 KB · Pregleda: 150
  • Picture 148 (Medium).jpg
    Picture 148 (Medium).jpg
    75,6 KB · Pregleda: 148
  • Picture 156 (Medium).jpg
    Picture 156 (Medium).jpg
    134 KB · Pregleda: 160

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Evo da vidite na kakvoj se mi vodi "patimo" daleko je od prekrasnih planinskih potoka i rijeka i revira, a u pozadini se vidi i "čistoća" vode zagađene u ovom slučaju traktorskom gumom koja se pojavila niodkud kad se voda povukla.Što reći ljudi su stoka, ponekad mislim da bi i ovo bila uvreda za stoku uspoređivati je s nama. No dobro, uvjeti su i više no teški, voda plitka, gotovo je nema a mi eto uspijemo iščačkati i tu pokoju ribicu.

[flash=400,400]http://www.youtube.com/v/kw5KVEgSX5U&hl=en&fs=1&[/flash]

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Gogo je napisao(la):
Što reći ljudi su stoka, ponekad mislim da bi i ovo bila uvreda za stoku uspoređivati je s nama.
[flash=400,400]http://www.youtube.com/v/kw5KVEgSX5U&hl=en&fs=1&[/flash]
POTPIS!!!

Hunter

Senior member
Učlanjen(a)
10.12.2006.
Broj reagovanja
0
malo se klen nabado ovih dana.palo par krasnih i puno manjih...

klsjena.jpg

kl50.jpg

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
danas opet bucove ,samo dva promašaja i ništa... 0 ko vrata  :(

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Uh,meni je danas opalila jedna riba dva puta u vožnji,i to jedan od pravih što se vrte na keju.Mali crni hollow fox je pravi izbor za letnjeg bucova.Na njega mi je danas ova komadina glisirala dva puta,prvi put je omašio udicu ali  se u narednom naletu zakačio,skoro trgnuo štap iz ruku,i spao.Na tren sam ga osetio na ruci i dobro me opeklo.Kakav lud osećaj kad lupi kao sivonja.Bio je daleko,baš daleko_Ovi sitni lupaju standardno!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Ovih dana sam od jutra do mraka mušičario klenove. Dosadile su mi pastrmke, lipljeni, štuke, bodorke, šarani...pa sam sa posebnim zadovoljstvom pristupio najstarijoj sportskoj ribi Balkana.
Reke su se izbistrile, opale, zagrejale i počela je bambulamania, mokro gaženje i masakriranje klenova po novim propisima (10 komada-puna kapa) :)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Mixmaster je napisao(la):
Ovih dana sam od jutra do mraka mušičario klenove. Dosadile su mi pastrmke, lipljeni, štuke, bodorke, šarani...pa sam sa posebnim zadovoljstvom pristupio najstarijoj sportskoj ribi Balkana.
Reke su se izbistrile, opale, zagrejale i počela je bambulamania, mokro gaženje i masakriranje klenova po novim propisima (10 komada-puna kapa) :)

I ja sam se nalovo ovih što ih spominješ + smuđevi...a klena i samo klena ču sada jedan dan sa posebnim merakom da lovim mojom četvorkom i naravno samo suva muva  :yeswink:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Večeras sam izašao na  Topoljski Dunavac kod šlajza gdje dobija vodu kada je Dunav visok kao sada, pajto Samir je sinoć tamo dobio nekoliko manjih smuđaraka i više bandara uz balina vrijednog spomena (oko kile). S obzirom da je riječ o stajaćoj vodi - ulovi su za FF početnika kao Samir su fantastični. No da se vratim sebi, dakle ja večeras ni poteza.Da li zato što su jučer počeli puštati vodu unutra, pa se tu sjatilo sve i svašta, dali zbog današnje promjene vremena, nešto se jako narogušilo ko da će noćas kiša ili riba jednostavno nije htjela. Ne znam, bilo je jako mirno i bez bilo kakve površinske aktivnosti. Više sreće drugi puta.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno