Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Gogo je napisao(la):
Večeras sam izašao na  Topoljski Dunavac kod šlajza gdje dobija vodu kada je Dunav visok kao sada, pajto Samir je sinoć tamo dobio nekoliko manjih smuđaraka i više bandara uz balina vrijednog spomena (oko kile). S obzirom da je riječ o stajaćoj vodi - ulovi su za FF početnika kao Samir su fantastični. No da se vratim sebi, dakle ja večeras ni poteza.Da li zato što su jučer počeli puštati vodu unutra, pa se tu sjatilo sve i svašta, dali zbog današnje promjene vremena, nešto se jako narogušilo ko da će noćas kiša ili riba jednostavno nije htjela. Ne znam, bilo je jako mirno i bez bilo kakve površinske aktivnosti. Više sreće drugi puta.

nizak pritisak možda  :blush: Inače je tada slabo ili jad i beda da boli... davno prije na dunavu sam po takvom vremenu znao da ulovim samo neku siću tek toliko da osmrdim ruke ribom  :doh: :D

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Nekoliko sitnih pastrmki na Visočici,jedna vredna pomena se otkačila .... aktivnost ravna nuli  :'( ova što se otkačila uzela je WOOLI-ja i to kad je već pao mrak!!

Prilozi

• IMG_0001 (2).jpg
    IMG_0001 (2).jpg
    220,7 KB · Pregleda: 181

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Sinoć dvostruki poraz :doh: Odvališe me komarci, ne izvadih ni jednog bucova, a javljali su se i krupni i to meni ispod nogu :doh: Lenj sam da vežem nekog strimera, sve sam iskidao a i potroših svu energiju na ovim silnim takmičenjima pa sam bucka zapostavio :(

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
juce sam musicario, neke klencice, a zapravo sam otisao musicariti bucova. Na mestu gde izlazi voda iz hidrocentrale, ali kada sam stigao bilo je nemoguce dobaciti se do dela gde vada struji. Prve 2 kapije do mene bile su zatvorene i voda ulazila na trecu a iza mene visok zid. Tako da sam probao skobalja nekih 30 minuta i nista i na kraju klen mi je  ulepsao dan, ali na neko drugo mesto. Sve u svemu proveo sam fino popodne kraj vode.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Karašica sve manja, još koji dan i ona traktorska guma će biti na suhom pa ću da je vadim. Interesantno da i pokraj naglog pada vode klen uzima, tamo su se sjatili pod "branom" i raspoloženi su za igru. Jutros bocno par komada prije posla, tek da mi uljepšaju dan.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Sinoć konačno prizemljih jednog pristojnog bucka - kilaša :) Jedan veći je naravno samo pogledao mje strimerče i okrenuo se :doh:

Al.

Junior member
Učlanjen(a)
11.03.2009.
Broj reagovanja
0
2hqv87t.jpg

2aeyyc0.jpg

Filip

Senior member
Učlanjen(a)
10.04.2009.
Broj reagovanja
0
:tbumb: :tbumb: :tbumb: :respect: :respect: bravo i za stuku i sliku mozes li opisati događaj :tbumb: :tbumb:

Al.

Junior member
Učlanjen(a)
11.03.2009.
Broj reagovanja
0
Filipe, uzela je potezanku na nekih petnaestak metara daljine, možda dva metra od obale. Inače ih na tom terenu ima dosta.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
AL svaka čast ,majstore  :tbumb: !!! štukajla ti je prva liga !! oću i ja jednu ....

Preključe (malo kasnim jbga) Lipljani su bili na tapetu  ...jao kako se samo manekenišem!!  :hammer:

rzav1.jpg

rzav2.jpg

rzav3.jpg

rzav4.jpg

p.s zahvaljujem se fotografu i kolegi  mušičaru @Marinju na fotkama i druženju..  :tbumb:

A danas sam razbijao bucovčine 10-ak komada od manjih pa do ovakvih većih ,voda je bila prekrivena sočevicom i dok su se varaličari čupali za kosu i odustajali posle 5-6 zabačaja mušičar je pametno provlačio svoje strimere ispod i između plutajućih ostrva sočevice gde su ih dočekivali gladni bucovi na gotovs...

od ovakvih ...
jutarnjibucov.jpg

jutarnjibucov2.jpg

do ovakvih...

vecibucko.jpg

josvecibucko.jpg

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Želeći da izmušičarim jednu štujku kao AL ,izmučio sam se danas  po nekoj baruštini i završio sam sav izujedan od komaraca koji ne ebu što sam se namazao autanom ...a štuka ...ha ha ha..da pale su dve nesretne gloce ,ma čak nisu ni gloce ,nešto još sitnije  :doh:

tukicahahaha.jpg

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Šone je napisao(la):
Želeći da izmušičarim jednu štujku kao AL ,izmučio sam se danas  po nekoj baruštini i završio sam sav izujedan od komaraca koji ne ebu što sam se namazao autanom ...a štuka ...ha ha ha..da pale su dve nesretne gloce ,ma čak nisu ni gloce ,nešto još sitnije  :doh:

tukicahahaha.jpg

:hammer:  :respect1:  :tbumb: EXTRA  :D

ovo sa komarcima  :D nasmejo sam se do suza....samo sam zamislio kako je to izgledalo i  :D :D :D :D :D :nowink:

Al.

Junior member
Učlanjen(a)
11.03.2009.
Broj reagovanja
0
Svaka čast! To je pravi mušičar - odlučio da ulovi i ulovio!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno