Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Danas sam bio sa drugarom koji tek počinje sa mušičarenjem na Gradcu ,pre podne se dizala na suve muve ,po podne na strimere i nimfe a predveče opet suva varijanta.. lep dan ,lepo pecanje a i druženje...
nisam fotografisao jer sem dve od oko 30ak cm sve ostale su bile pizze...

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Juce sam ponovo sa Lakijem i Kuzmom bio prvo na Jermi koja je zbog kisa bila mutna, pa na Zavojskom jezeru gde smo uhvatili neke sitne klenove uz obalu, i na kraju odosmo na Nisavu gde je takodje bila pusinela. Sve u svemu zezanje do maximuma zacinjeno kvalitetnim slatkisima u Pirotu, a mrsav ribolov.

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
786
Juče sam mušičario limske lipljane. Ponovo su radili sitniji primerci, a jedan lep primerak mi je pokidao najlon 0.11. Uzima sitne, crvenkasto-braon jednodnevčice.

Prilozi

• lipac.jpg
    lipac.jpg
    94,5 KB · Pregleda: 119
  • lipac II.jpg
    lipac II.jpg
    88,3 KB · Pregleda: 107

Al.

Junior member
Učlanjen(a)
11.03.2009.
Broj reagovanja
0
2ylmpvc.jpg

11m88j4.jpg

rc0uie.jpg

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Jutros pre posla,oko pola šest,pravarih dva bucova.Ništa spektakularno,bez krupnih!

brankoogi

Senior member
Učlanjen(a)
06.08.2008.
Broj reagovanja
0
zvezdan je napisao(la):
Jutros pre posla,oko pola šest,pravarih dva bucova.Ništa spektakularno,bez krupnih!
E svaka čast brate,ustao si tako rano i još moraš posle toga na posao!

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Al. je napisao(la):
Predivne fotke! :)

Imamo ja i crni jednu nedoumicu. Kako to da ti se ne vidi tipet na fotkama? Jel ga brises u podprodukciji ili ga seces da ti ne smeta u fotkanju?

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Danas musicario na Rasini.
Bio je jedan od onih dana kada vam nista ne ide od ruke!Petljao, bezbroj musica ostavio po granama,predvez iskidao...katastrofa...i to tako punih 5h!!! Kakav dan!
Evo na poslu ,da odmorim od stresnog dana :doh:

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
Bacao sam na NIsavi, ispod mosta kod vrezinskog bazena, 5 udarca, svi oko 200-300g, i posle da pipne nije `telo  :mad:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Dva prelijepa dana proveo na Dunavu, vodostaj još nije kako treba. Balin je radio tu i tamo, čak sam imao 3 nerealizirana udarca, nemam pojma zašto ??? No nema veze bilo je prekrasno provoditi sate i sate ljuljuškajući se na čamcu, pijuckajući hladno pivo i uživati u tišini (koju je tu i tamo razbijao pokoji turistički brod). Noću nisam ostajao na smuđa iz razloga što me za dana sunce iscrpilo a i vodostaj je još povisok za udarna mjesta.

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
216
Darko (ex. Feanor) je napisao(la):
Bio je jedan od onih dana kada vam nista ne ide od ruke!Petljao, bezbroj musica ostavio po granama,predvez iskidao...katastrofa...i to tako punih 5h!!! Kakav dan!

E da si ziv i zdrav, mene odavno nije poteralo ali osecam da ce uskoro  :doh:

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
strashni je napisao(la):
Darko (ex. Feanor) je napisao(la):

E da si ziv i zdrav, mene odavno nije poteralo ali osecam da ce uskoro  :doh:

Bice bolje ;)

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
E ljudi neverovatno nesto! Jutros me pokupe neki varalicari i pravac Nisava - Sicevo. Kad smo tamo stigli, vidim na jednom mestu jato pastrmki. Bacaj, bacaj, one dodju do muve i nista. Jedino da je zagrebes. Dok sam se ja mucio sa boginjavkama, varalicari rastrte klenove. Izvadili su nekoliko od kilograma. Ove godine, jos nisam video da je neko toliko krupnih izvadio od jednom. Ja sam uhvatio dve sitne pastrmke, i posle preso na klena. Momci su dosli sa varalicom do pastrmki, i isto kao kod mene. Dodje do varalice i samo je cimne. Kad u jednom trenutku, stap varalicar se savio. Imao je krupnu ribu na sistemu, konkretnio na leptira. Kad je izvuko, iznenadjenje. Pastrmka od 42cm (izmerio sam je). Ali zakacio je za ledja! Ogrebao je. Neverovatno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno