Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Mušičarim svaki dan,idem rano,u podne,uveče,riba je umrtvljena,voda pretopla.Hvatam sitnog bucova,krupniji je neaktivan.Pre neki dan sam bio ispod elektrane na jedno,nekada strašno mesto.Sve je premreženo,seljaci kukaju kako ribe nema ni za lek,najgori krivolov ikada.Svi se slažu da je ove godine javašluk na Dunavu prevazišao sve granice,sve je gore!

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
Zvezdane u pravu si. Ove godine najveci broj krivolovaca. Odes na reku, kad iz jednog vira vire noge iz drugog ponovo necije noge. Neverovatno. Hvatanje riba rukom, sport u usponu!

brankoogi

Senior member
Učlanjen(a)
06.08.2008.
Broj reagovanja
0
zvezdan je napisao(la):
Mušičarim svaki dan,idem rano,u podne,uveče,riba je umrtvljena,voda pretopla.Hvatam sitnog bucova,krupniji je neaktivan.Pre neki dan sam bio ispod elektrane na jedno,nekada strašno mesto.Sve je premreženo,seljaci kukaju kako ribe nema ni za lek,najgori krivolov ikada.Svi se slažu da je ove godine javašluk na Dunavu prevazišao sve granice,sve je gore!

Ovo je neverovatno ali i na Limu je tako.Nije ti Srbin za demokratiju i slobodu,samo motka bato  :'( :'( :'(

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ćao ledukri! Ovo za pastrmke ne treba mnogo da te čudi, mada je interesantno da si ih video u tom broju. Meni se nizvodno od Niške banje pre par nedelja otkačila kilašica (imao sam je par sekundi, a onda se u skoku, besno tresući glavom, otkačila), a juče mi stiže sms od druga iz Banje: "Goci, napokon sam upecao pastrmku na Nišavi kod Banje! Oko pola kg, mislim da je potočara, a ne makedonska."

p.s. Pozdrav svima, ja na moru, imam bežični internet u kampu!  :)

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
Ima li neko neki izvestaj sa Drine, oko BB i Rogacice? Posto planiram odlazak.....

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Ledukri,nije nista cudno videti ili uloviti pastrmku u Nisavi posebno u nizem (gradskom) delu...
10-og ovog meseca kod "Gusara" je jedan lik izvadio na crvica pastrmku od 1,2 kg-a.... :yeswink: :yeswink: :yeswink: :yeswink:
Ukoliko ne verujes u ovu pricu a nema razloga,malo ranije ujutru ili pridvece sidji do splava na kafu ,sa prednje strane i posmatraj i imaces sto sta zanimljivog da vidis... ;) ;) ;) ;) ;)
--POZDRAV--

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
Ma znam da ima pastrmki u gradu. Bas tu kod splava sam i video. Nego mi je bilo neverovatno da su je varalicari ogrebali, a ja nista

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno