Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

...:::Vladan:::...

Junior member
Učlanjen(a)
15.01.2009.
Broj reagovanja
0
Danas sam prvi put musicario !! Isao sam na klenove i dobio 4 komada . Upecao sam ih na svoju vesticu  kod Belotinca...Osecaj je stvarno predivan ,kakvi plovci ,dubinke itd.. musicarenje zakon !

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Čestitam Vlajko!  :tbumb:

Predpostavljam da si išao uzvodno od onog uskog betonskog mosta (jedna traka)? Tu ima puno mesta sa nešto bržom vodom, koja bi u ovom delu godine trebalo da daju klenove... Imaš tu i puno skobalja i mrena, pa nije zgoreg imati i koju tešku nimfu za slučaj da jato uočiš "na ziceru".  :)

simpson H je napisao(la):
A sto se ti lepo ne uclanis medju admine i urednike pa sam dovedes to po volji? :hammer:
Uz programerski posao i uređivanje magazina samo mi još to fali...  :doh:

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Posle duzeg vremena da se javim i ja.  Danas sam musicario (posle ko zan koliko vremena) na Toplici i popravio sam svoj rekord sa klenom od 49cm (a smejali su mi se sto nosim metar u ribolov). Video sam i znatno vece klenove jer je toplica bistra i zelena kao visocica ali sam uspeo da dobijem samo jedno kidanje i par velikih promasaja.

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
Na Juznoj Moravi kod Dzepa. Klen ko lud. Bambula i crvene guze

...:::Vladan:::...

Junior member
Učlanjen(a)
15.01.2009.
Broj reagovanja
0
Da bas tu sam bio ..vetar je duvao i zajebao situaciju a i video sam kolege musicare sa druge strane reke,i oni su se ubrzo povukli..glupi vetar  :mad:

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
Bio na Drini na potezu od Drlaca do Ljubovije, bili su i Milos i Milan. Sveukupno ja sam opcinjen! Uhvatio sam svog prvog lipljena posle 3 promasaja. Milan je imao 4-5 mozda i vise komada i Milos koliko znam jednog kao i ja. + bezbroj promasaja, 2-3 kidanja predveza. Odlican dan na Drini!!! Svi uhvaceni lipci su bili porcijasi oko 25-30 cm, oni pokidani su bili krupniji. Musica koja je bila lovna je parachuter od fazanovog repa koje je za ovu priliku izradio Milos.
Zahvaljujem se Milosu i Milanu na gostoprimstvu i zajednickom ribolovu! Idem opet do kraja nedelje sigurno!!! :D

Iva

Senior member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
16
Da se pohvalim i ja,klen je poceo da radi i na Nisavi,bio sam uzvodno od Pirota,pali su lepi komadi, ali nemam cime da slikam pa tako nema ni slike.Inace Bambula i Nisavska vestica.Probao i neke druge musice ali zasad ove dve moji favoriti.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Većini + i
557195.gif

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Jutros sam na moru na wooly buggera koji mi je poklonio Gringo upecao klokota, nažalost ne mušičarskim priborom, jer je strimer trebalo spustiti na 20 m dubine. Ima više vrsta, a za ovog mislim da je takozvana lastavica prasica  :D (Trigla lucerna).

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
to jest ovih dana sam musicario, dobro je radio bandar(na strimere i na popere), crvenerka ...  stuka nije htela. Postavicu slike i moram reci da sam upecao najvecu svoju crvenperku od 40 cm.

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
odavno nisam postavio slike, iz tog razloga sam postovao tekst bez slika.(ispao sam iz fazona) Nadam se da cu uspeti sada :)

Prilozi

• bandar.jpg
    bandar.jpg
    83 KB · Pregleda: 145
  • nemacka crvenperka.jpg
    nemacka crvenperka.jpg
    102,4 KB · Pregleda: 143
  • reka naab.jpg
    reka naab.jpg
    75 KB · Pregleda: 94
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.