Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
lepo je vreme,juce sam video vodu i bio odusevljen ,sutra ujutru krecem da masem po plazama agia napa( aja napa) ako nista bar cu postaviti par slika da ubije monotoniju i belilo oko jezera po srbiji......e da, ali svo to pod uslovom da bude lep suncan dan kao juce sto je bio i plus 20 BEZ VETRA :tbumb: :tbumb:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
obecao sam sliku i evo je .........danas sam prvi put musicario na moru i posle 3h upecao svoju prvu morsku ribu na ff,dozivljaj za nezaborav,riba nesto preko 600g a vuce kao bucov od 2kg :hammer: :hammer: :hammer:....ko ono rece da su morske ribe jace od recnih nekoliko puta potpuno je u pravu danas sam se i uverio.....e da ,neka  mi neko  kaze sta sam upecao  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: .... to je mesto gde je probijen morski led......

Prilozi

• mesto.jpg
    mesto.jpg
    222,2 KB · Pregleda: 159

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
evo i ribice

Prilozi

• no name fish.jpg
    no name fish.jpg
    268,4 KB · Pregleda: 204

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
e svaka cast na ulovu, verujem da je te ta SWFF eufrija nece vise nikada popustiti...more je more...a tek ovi sa okeana, jednom kada se navuku na to ufff gotovi su...stric od moje žene kada god smo na pecanju plače za okeanom, za bluefishom i strajperima  :yeswink:

ja sam jednom spomenuo to da su morske ribe močnije od ovih slatkovodnih ribica...tako je to, meni je prošle godine u ribolovu od jedva pola sata primila neka ribica na moru i savila mi štap 7/8 ko šaranče od 5kg. Na žalost otišla je pod neke stene i tu je svom veselju bio kraj. Lovio sam po valovitom moru među nekim stenama na jadranu. Nadam se da ču sledeče godine otići do mora na par dana pa se ponovo oprobati ali ozbiljnije jer do sada sam sve u prolazu probao na par minuta do pola sata  :blush: Nadam se boljim danima  :blush:

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
216
Bravo majstore, ne znam koja je vrsta ali definitivno moze da se klopa  :tbumb:
Objasni malo koliko si daleko isao od obale, koliko daleko si bacao strunu, koji strimer si koristio - mozes i na temi odredjenoj za morsko musicarenje
Svaka cast  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
to je koliko vidim beba Luc-a (Euthynnus alletteratus) ili ti Little Tunny
false%20albacore.jpg

Kada bi ti jedan kapitalni od 15 do 20kg zgrabio strimera tek onda bi imao pravi rodeo.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
357
Super gegula, samo nam u ove zimske dane fali neko da nam pravi zazubice, prijavljuje ulove na moru, postavlja lepe slike... Što se ne rodih negde gde ima mnoooooogo vode  :doh:

Ehhh... kad će taj jul mesec  :(

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
palamida ima malo drugačije šare na leđima i nema ovih tačkica dole a i peraja iza škržnog poklopca su im kraća od luca a ovaj na slici što ga je kolega ulovio meni više liči na Luca...peraje, šare i tačkice...sve mi to više lići na luca nego palamidu (sarda sarda http://www.oltaciatlas.com/v2/images/illustrations/deniz/sarda%20sarda.jpg).

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
NE BITNO KOJA JE RIBA ,bitno je da sam se primio mnogo sada na swff,pogotovu kad sam osetio kako je ta riba vukla,u par navrata sam mislio da imam ribu od bar dve kile kad ono :'( :'( :'(mala ,ali za svaki respekt ,izuzetan borac,nadam se da ce biti i vecih......sezona je tek otvorena...

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Cestitke Gegula! I ja sam gotovo siguran da cu mnogo da se primim na morski ribolov cim prvi put zabacim naredne godine. Na koju muvu je pao ovaj?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno