e Zvezdane moj imam i ja tog istog :-X tj sličnog baš sa takvom istom mrežom samo mi se čini i da je malo veća i bulja li bulja uz obalu kao fata kedere ,doduše preko puta ,već sam oguglao na njega ,nemo se nerviraš..
Ja sam se danas iznervirao jer sam poranio na svitanje u 5 h na moje bucovsko mesto i zatekao trojcu varaličara (ko zna odakle su došli,nisu lokalni) kako rovare i bacakaju koje svašta za bucova
inače tu svako jutro bucov lepo raubuje ,sad ni jedan da skoči ,poplašili ih ...Htedoh da se okrenem i vratim kući ...ali se predomislih u zadnjem momentu ,pitaju oni "jel se javlja nešto ?" ,rekoh "ma pomalo" ,preskočih zidić i pomerih se od svih na 20 metara -dalje nema
,vidim gledaju me oni ispod oka preko zida ,verovatno se misle koja je ovo budala :
Prvi zabačaj.. znam ja gde se kriju mali ujutro tik uz stub ,provlačim gurglera -pljas jedan mali i otkači se ,drugi,treći..peti izbačaj ..neće... menjaj taktiku ,pustim muddlera da ga skroz potopi liman i lagano povlačim ,cimkam ,skoro da lerujem ...dum ..pokupi ga nešto ,osećam po radu da nije bucovski ,povlačim ga malo gore i evo ga lep protfish blizu kilo ,trese ko struja ,pogledam na desno vidim ovi bulje a štap klase#5 se lepo savija ,popeh se na zid da bih mogao da prebacim ribu na drugu stranu ,jedino tu može da se pridji ribi bez meredova ,lendujem ga na obalu i odmah puštam nazad ..ovi u čudu ..ok ajde da napravim pauzu od 15minuta ,tako uvek radim kad uhvatim ribu da se "voda malo smiri " kad eto ti ga jedan od njih preskoči zid i poče da zabacuje na mom mestu
,ajde nema veze ,neka ga... vidim ja gde zabacuje i kako zabacuje ,mlati praznu slamu ... sačekah neko vreme uzeh da mašem ..prvi ,drugi,treći ....deseti eto ti ga opet jedan ...došao mi na domet da ga pokupim strunom ...medjutim valjda je ukapirao da mu nešto fijuče oko glave i da nije baš pametno stajati tako bluzu mušičaru pa se vrati na prethodnu poziciju ...posle par minuta ... bum .. pokupi mi Bucov muddlera samo što je pao u vodu ,mislim da nisam ni potagao ,saviji se štap ..opet ovi gledaju a ja štap još malo izdižem da se bolje vidi dok bucko pumpa li pumpa ,čujem tamo jedan pita "jel opet dobio?" ...smeškam se ,e to me je i koštalo osetih kako je popustio otpor ..ma da nije krenuo ka meni ,,ma jok...ode...baš kao i ova trojca posle par minuta koliko im je trebalo da se popakuju prazne kese i čuvarke

Ja sam se danas iznervirao jer sam poranio na svitanje u 5 h na moje bucovsko mesto i zatekao trojcu varaličara (ko zna odakle su došli,nisu lokalni) kako rovare i bacakaju koje svašta za bucova

Prvi zabačaj.. znam ja gde se kriju mali ujutro tik uz stub ,provlačim gurglera -pljas jedan mali i otkači se ,drugi,treći..peti izbačaj ..neće... menjaj taktiku ,pustim muddlera da ga skroz potopi liman i lagano povlačim ,cimkam ,skoro da lerujem ...dum ..pokupi ga nešto ,osećam po radu da nije bucovski ,povlačim ga malo gore i evo ga lep protfish blizu kilo ,trese ko struja ,pogledam na desno vidim ovi bulje a štap klase#5 se lepo savija ,popeh se na zid da bih mogao da prebacim ribu na drugu stranu ,jedino tu može da se pridji ribi bez meredova ,lendujem ga na obalu i odmah puštam nazad ..ovi u čudu ..ok ajde da napravim pauzu od 15minuta ,tako uvek radim kad uhvatim ribu da se "voda malo smiri " kad eto ti ga jedan od njih preskoči zid i poče da zabacuje na mom mestu