Danas sam vezivao...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Danas sam ponovo probao nešto da uradim ali nije to još to što sam ja zamislio ali biti će ok u svakom slučaju...trebam neke materijale da bi uradio to što sam naumio ali nemam mira pa pokušavam nešto sa onim s čim raspolažem.

Osmislio sam veči strimer za mladicu te ostale grabežljivce  (kao što je npr. i štuka) koji ne bi smeo da bude pretežak da bi se ga moglo srolati dvoručnim mahačem uparenim nekom kratkom letećom glavom. Vidm trebat če tu još dosta experiminata ali dok ne budem imao u ruci dvoručnjaka sa kojim ču sve to moči isprobati bit če tu još filozofiranja za stegom. Ovaj strimer je urađen od vrlo malo bucktaila (beli, chartreuse i maslinasti), nešto malo slinky fibera (chartreuse i maslinasti), nešto malo polarne lisice (crvena) koja je palmerisana na retko u sredini trupa (roza) te nešto malo navezana kod glave (bela) i za leđa jedno pet fibri noja (crna). Vezano je na waddington shanku na koji je namontirana kratkovrata udica širokog luka. Oči su olovne. 

Nazvao sam ga "Intruder-hibrid" jer je to u osnovi rađeno po receptu intruder mušica s tim da je u finišu urađena po uzoru nekih morskih "baitfish" imitacija.

Prilozi

• INTRUDER HYBRID.jpg
    INTRUDER HYBRID.jpg
    59,5 KB · Pregleda: 131

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Hvala Kuzmo! Uradio sam jos jednog ali mi se nije dalo slikati ali i tog sam uradi malo više približno od željenog. Ali polako se bližim zamišljenoj ideji. Koristio sam oči od sudoper lančića isto na wadington shanku....polarna lisica lavander, roza pa plava i onda kod glave crna, crni noj  za leđa i grizzli petao.

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
16
jesi li namerno ostavio kraci repic, tj telo , tj onaj sartres materijal,. da se ja nesto pitam (a ne pitam se) ja bih ga produzio za duplo

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
sebastian je napisao(la):
...Osmislio sam veči strimer za mladicu te ostale grabežljivce  (kao što je npr. i štuka) ...
... "Intruder-hibrid"...

Seb ovaj ti je bas, bas , bas... ma ubio se za sve velike predatore, a meni si dao ideju za novu seriju strimera za prodaju, naravno da ce imati ime koje si ti osmislio  "Intruder-hibrid"  ;)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Heh, koliki je moj deo? Lol, sala! Samo ga dobro izbalansiraj. Ovo je tek prototip. Jos uvek radim na tome.nisam ga jos ni isprobao. Pogledaj originalne recepte intrudera I stingera I to ce ti biti jos bolja stvar. 

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
708
Jel može da prođe?

Par komada sličnih sam navezao ali mi je ovaj, čini mi se, najbolje uspeo.

Mali kovrdžavi učkurlija....

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
Jovanca.... E ovo se zove seftelisati novi aparat  :tbumb: :tbumb:

Odlicna slika a jos bolja musica.... Znao sam da ces uraditi nesto spec. za `prvi pucanj` al` ovo je izvanredno!!!

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
danas je bilo masovne proizvodnje  :smoke:

p3140298resize.jpg

p3140302resize.jpg

p3140305resize.jpg

Vrh Dno