Danas sam vezivao...

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.144
Prorijedi rep i skrati nogice sa donje strane ali to je moje mišljenje loviti će i ovako...

1. Rep prorjedi zbog toga što gus malo dulji rep zna muhu izbijati iz usta ribe.
2. Nogice sa donje strane zbog ležanja na vodi što također može da ima veze sa kačenjam i vidljivosti na vodi.

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
69
0fe8ca9b528697430d053a8513026e19.jpg

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Ovi popci su puno bolje opcija od bambule..proslog leta sam tek im posvetio paznje I rezultati nevidjeno bolji...po maloj vodi dodje do bambule onjusi I okrene se ali popca I kad onjusi pokupi ga..odlicna muvaza letnji male I bistre vode..cujemo se kad dodjem denmile...

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
2
  Bravo KOBRAAAA,ne moram da motam olovo kad videh ovo sad  :tbumb:

Denmil se uverzirao za popce odlično. Naljutiće se ljuti bambulaši ako se hvali  policelon popac. Na NET-u izbi rat sto sam favorizovao

slične imitacije. Lovi bambula dobro i puuuno kolega je forsira pa otuda i rezultata i poverelja u bambulu. Mrzi ljude da petljaju policelon-

foam. Kao iz inata niko i ne slika kapitalne klenove na foamke lovljene  :(

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Mafke ja se tek letos uverih da je policelon u vreli. Danima bolji od bambile..ne voli klen uvek da cuje pljusak muve kao sto ga pravi bambula..kod mene na drini veca voda I mutnina pljusak je nezamenljiv..manaj boda bisteija musice imitacije I popci su neprikosnoveni...opet moj drugar na bambulu ne forsira tolikoon opet voli na mrave da peca...I to odlicno peca na mrave..

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
2
gegula je napisao(la):
Mafke ja se tek letos uverih da je policelon u vreli. Danima bolji od bambile..ne voli klen uvek da cuje pljusak muve kao sto ga pravi bambula..kod mene na drini veca voda I mutnina pljusak je nezamenljiv..manaj boda bisteija musice imitacije I popci su neprikosnoveni...opet moj drugar na bambulu ne forsira tolikoon opet voli na mrave da peca...I to odlicno peca na mrave..

Odavno sam čitao tvoje postove ali nisam hteo da ti sugerišem. Voleo bih da na Drini ulovim klena i zbog drinskog klena bih putovao.

Ajd da se dogovorimo ozbiljno jedan dan letos  na Drini da se sretnemo. Ti obezbedi ''vodu'' za klena,a ja nosim specijalitete  :drool:

Mrav je mozda najsigurnija  mušica,bez njega jednostavno ne smeš da budeš na vodi. Često kada mi traljavo radi ,prevežem mrava na 16-14-ci i resim dan. To sam i zadnji izlazak 

uradio,nisam imao živaca. Kobra mlad,strpljiv i uporan na bubetinu-gundelja dize klena blizu 1 kg i par 30 + baš.baš,dok ja ispecah  sitnije jer mi je bila bitna akcija non-stop. :blush:

Vrh Dno