Danas sam vezivao...

maksmare

Junior member
Učlanjen(a)
07.04.2013.
Broj reagovanja
0
Strelac je napisao(la):
Danas sam vezivao tzv. minutarke muve na 18icama...

Crna hot melt glue tela u kombinaciji sa crnim polipropilenom i peacock ice dabingom
hot-melt-muve-0012.jpg

Crna hot melt glue tela u kombinaciji sa crvenim polipropilenom i Prism SLF crvenim dabingom
hot-melt-muve-0024.jpg

Crna hot melt glue tela u kombinaciji sa crnim polipropilenom i grey ice i UV black dabingom
hot-melt-muve-0035.jpg

Druže možeš li da malo objasniš kako se pravi ova muva, SBS bi bio idealan ili eventualno link na youtube...

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
708
Mogu da objasnim SBS a link ka youtube nema zato što nema tamo ovakvih bubica, moja su izmišljotina.

Crni lepak za topljenje pištoljem na struju se stavlja jedna kap na udicu. Zagrevanjem upaljačem dobija se željeni oblik, veoma prosto. Ove dabinge ili neke druge umećem u "dabing lup" uvrćem i motam na udicu... to je to.

maksmare

Junior member
Učlanjen(a)
07.04.2013.
Broj reagovanja
0
Mnogo mi se svidja ova buba i bas me je zanimalo kako i od cega pravis telo...pretpostavljam da je bas lovna...  :yeswink:

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
34
Crni predobra, a predpostavljam krila su pero od pijetla samo napoako spojena  :tbumb: :tbumb:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Nije sto mi je zemljak,al' stvarno je doktor za vezivanje muva,pogotovo za estetiku,a prvenstveno dobar i posten covek,i drugar,pa onda ostalo!  :hammer:  :tbumb:

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
2
Evo vezah danas ovu "Cupku" :D od prisutnih materjala :) Trebala bi da prevari koju pastrmkicu nadam se.

Prilozi

• DSCN0144.JPG
    DSCN0144.JPG
    207,6 KB · Pregleda: 100

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Bespotrebno komplikovanje ... ovo lose vreme definitivno uzima danak  :D

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Napravio sam ovu i napravicu jos jednu i dosta mi je do kraja zivota ... CIRKUS BREEE.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
708
Što bre tako? Čuvena metoda mora da se neguje. Zamisli samo kad pegave vide ovu nimfu, pa ni jednu drugu neće da jedu posle. Pogrešno je mišljenje da je sve jedno. To ti je kao ladno pivo. Nije isto kad se ohladi u leden potok i u frižider  ;)

Vrh Dno