Danas sam vezivao...

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
359
Podtjelo olovna folija,tjelo braon konac,rebra badrljica od pauna.Nogice zečije osje i krila bijeli poliopropilen.
U zadnje vrijeme dosta se roje mravi,cilj mi je baciti u jači buk,maticu,ovu imitaciju.Zato je filovano olovom.
Primjetio sam da bolje uzima ispod površine nego na!

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
2
Od cega bi mogla da se odradi slicna ovakva imitacija sa istim oblikom tela a da musica bude visoko plivajuca?

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.144
A da probaš sa 2 tungstena crna od 1,5 ili 2mm i krug crnih nogica u sredini Tommy?!

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
359
Ko zna,samo nebo je granica  :bleh:
Šalim se samo da uhvatim vrmena imam svašta u planu da probam,bitno je da znam gdje je samo da nađem metodu da mu plasiram ;)

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
2
Gruja je napisao(la):
Od cega bi mogla da se odradi slicna ovakva imitacija sa istim oblikom tela a da musica bude visoko plivajuca?

Grujo,od foama  se prave  mravi  visoke plovnosti ,a uzivanje je oblikovati telo. Mozes kombinovati i prirodne  materijale do mile volje.

Imam samo jednog otrcanog u kutiji koji je izgurao puno sati ove sezone,pa nije bas za pozeraj. Ceka ga ZILET  :yeswink:

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
2
Mafke, mislis foam ispod a preko se obmota badrljica? Standardne mrave sam pravio uveliko of foama, ovo telo od isperka iz paunovog "oka" je predobra fora  :tbumb:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
www.dodaj.rs
Evo Grujane kako ja to radim-pocetnicki...lovi iako nije neki lepotan  :doh:

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
2
    Ma moze badrljica preko,ali posle  lak za camce ,pa  to ispadne  bombona kada se osusi. Mozes  masti na volju,ja radim jedno stavnije  varijante sa  naglasenom realisticnom siluetom. Krila obavezno od  dva  perca svetle boje radim.

Crkla mi baterija na  fotoaparatu,ne moze da izdrzi dok  ''nisanim'',inace imam puno zanimljivih noviteta.Odmaram od buba pa
strikam razne imitacije od foama. Bas sam se  na mravice od foama koncentrisao,a slikao bih i ovog  sto je zadnjih izlazaka na vodu bio non-stop ubalavljen od klena,samo mu krilce jedno malo iskrivljeno ali  aparat... : (

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Ovom mravu sam naknadno stavio nogice od pera petla ali crne boje...nadam se da moze i crna...
Ja slikam telefonom,aparat je zavrsio svoju karijeru kad nije hteo da skljocne  :D  :D  :hammer:

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
1.016
... kreju sa nogama od kokoške na 17-ici.

Prilozi

• IMG_1192.jpg
    IMG_1192.jpg
    62,4 KB · Pregleda: 126
Vrh Dno