Danas sam vezivao...

dovla84

Senior member
Učlanjen(a)
06.06.2013.
Broj reagovanja
0
acko23 je napisao(la):
za ova dva nacina sam ta pitao  :D    Ovako druze ledja su od Goose Biots braon boje. ova mala krilca od cdc su vezana tako sto prvo vezes Biots pa krila jedno levo drugo desno onda vezes ova velika tako sto ostavis mali razmak izmedju krila onda upredenim dabingom od oposuma namotas izmedju krila ka glavi potom sve to preklopis Biotsom i to je to  :)
Hvala majstore. Sad mi je jasnije.
Jos jednom, musica izgleda vrlo lepo. :)

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.144
Evo nekih Ecyd...

Prilozi

• IMG_2718.JPG
    IMG_2718.JPG
    406 KB · Pregleda: 102

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Evo pokusaja bez tungstena  :)
fdfddf.jpg

kjkjkj.jpg

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
bravo pantercicu vidi vidi ti njega sta on zna  :tbumb:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Uhvatio sam stegu posle 15-tak dana,i onako neizivljen,resio da se potrudim maksimalno,mada mislim da uvek moze bolje  :tbumb: Hvala druze Stojanovicu!  :tbumb:

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
black panther je napisao(la):
Uhvatio sam stegu posle 15-tak dana,i onako neizivljen,resio da se potrudim maksimalno,mada mislim da uvek moze bolje  :tbumb: Hvala druze Stojanovicu!  :tbumb:
Naravno da moze druze sledeci put samomalo osiromasi rep preborat je isperaka nek budu 4 isperka mnogo je bolje  ;)

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.144
Odlično vežeš nimfe fazana samo bi se smio kladiti da ti ovo nije tungsten :nowink:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Pa kad sam kreten,kupio sam perle umesto tungstena  :doh:
jbg sta cu sad,necu valjda da bacam,mislim da ce da posluzi...

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
708
Pantere, ne zameri na komentaru, ako si stvarno ti vezao onu bez perlice imaš od mene 5 bambula u veličini #12, ekstra dobro si je namotao  :tbumb: solidno gust rep, lepo konusno telo, rebra u kontra smeru, super krilni pupoljci, završni čvor fantastičan  :yeswink:
Ja kada sam počinjao da pravim muve, isključivo sam pravio karakondžule, trek sam kasnije video kako šta treba da radim, jebi ga, mali broj nas se rodio sa svim znanjem iz ove problematike....

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Naravno da sam ja vezao,pa necu valjda da teram crnog da mi vezuje a ja da slikam  :doh:
ne kitim se tudjim perjem,smatram da nije losa,trudim se maksimalno,e sad videcemo za ubuduce...  :yeswink: :tbumb:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
708
black panther je napisao(la):
Naravno da sam ja vezao,pa necu valjda da teram crnog da mi vezuje a ja da slikam  :doh:
ne kitim se tudjim perjem,smatram da nije losa,trudim se maksimalno,e sad videcemo za ubuduce...  :yeswink: :tbumb:

E dobro, ako je takva stvar pošalji mi na poruku adresu i ovih dana stižu bambule.

Vrh Dno