Danas sam vezivao...

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
smoker13 je napisao(la):
Bravo Panteru, extra su!!!  :tbumb:
Dobices par komata kad se vidimo :)  :yeswink:
Gruja je napisao(la):
Bata Pantere odlicne! Svaka cast!  :tbumb: :tbumb:
Misko i ti ces da dobijes giftic :)  :tbumb:
Strelko napravio sam ja i bambule doduse malo ranije :)
mnmn.jpg

bnbnb.jpg

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
2
To je to! Ove bambule su vrhunske!  :tbumb: Sad je jedino pitanje kolko dobro si ih ucvrstio na udici. Inace oblik tela im je ludilo  :drool:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Gruja je napisao(la):
To je to! Ove bambule su vrhunske!  :tbumb: Sad je jedino pitanje kolko dobro si ih ucvrstio na udici. Inace oblik tela im je ludilo  :drool:
Na udici prvo namotan osnovni konac,posle lepljenja super lepkom,jos na par mesta ojacana koncem,lakirana bezbojnim lakom,pa zutim,pa bezbojnim,pa crne strafte,pa bezbojni 2 puta i to je ... proces pravljenja je kratak,ali proces farbanja-susenja je duzi...al ne zurimo nigde :)
tommylee je napisao(la):
Fazan i osa su odlično odrađene!
Samo tako nastavi da postuješ  :tbumb:
  :tbumb: Naravno Tomy!  :yeswink:

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
Mozda i gresim, ako gresim molim vas izvinite. Ja sam procitao da nevalja lakirati vise puta zbog plovnosti.

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Ja licno mislim da to nema veze,da je to samo mit...a sta je sa onim koje su premazane ping pong lopticama topljenim,onda one tonu?  ???

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
Prvi put cujem za tu tehniku sa ping pong lopticu :) A i nisam rekao da tonu nego da se smanjuje plovnost :p
Pogresio sam :) Ali znm da sam procitao negde a sada da me ubijete ne bih znao :)

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
Nikolavb96 je napisao(la):
Prvi put cujem za tu tehniku sa ping pong lopticu :) A i nisam rekao da tonu nego da se smanjuje plovnost :p
Da da druze sa ping pong lopticom istopljenu  u stopostotni aceton i dobiješ premaz koji se koristi za viče svrha. Možeš bambule i voblere obično mažu time. Ali se samo topi original ping pong lopticu druga neće.

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Nidzo druze,iskreno,nista specijalno ne dobijas time ako je premazes ping pong lopticom,posle nekog vremena,sloj loptice pocne da puca,da se ljusti,a samim tim otpada i boja...ja samo lakom radim,i veruj mi da su podjednako lovne kao i ove pingpongasticarke :)

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.144
Treba ti puno više titrajućih materijala na ovakvim muhama-strimerima

Vrh Dno