Danas sam vezivao...

ermedin

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2012.
Broj reagovanja
0
k5.jpg

k6.jpg

k7.jpg

pannic

Senior member
Učlanjen(a)
14.06.2007.
Broj reagovanja
0
Ermedine, vidim da ste kako smo razgovarali u porukama, vezali zavrsne cvorove u bazi krila. Kod polovine imitacija je to odlicno a kod polovine malo nabudzeno mada sa stanovista lovnosti to nece znaciti nista. Ne preterujte sa brojem namotaja kod zavrsnog cvora, 5-6 je sasvim dovolno. Vremenom cete steci meru i za to  i  kolicinu dabinga za grudi, kao i sa finim upredanjem kako vam se ne bi video osnovni konac u namotajima materijala. Takodje, Klinkhamer je prilivcno nezna i oblikom izdiferencirana musica pa je grubi polipropilen malo tezak za upredanje i postizanje oblika tela. Drzite se peteljki, fazana, neznog sintetickog dabinga ili obicnog konca. U sustini sve te sitnice su vise estetske prirode a manje sa prakticne strane, ove ce musice imitacije loviti kao i najpredantnije vezane. Hoce li u buducnosti biti pedantnije zavisi od vas, kako iz ostalih postova shvatam vi tek pocinjete vezivanje, ako je tako onda je svaka od ovih muva izuzetna. Pogotovo mi se dopala ona sa prethodne strane sa krilima od pera i telom od maslinastog cdc-a. Na vreme planirajte prostor na udici za zavrsetak musice pa ce vam glave biti jos bolje i pedantnije.

ermedin

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2012.
Broj reagovanja
0
U vodu,  Sale ! Mesto, u skladu sa mogućnostima  :D :D :hammer: :hammer:

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
oholi je napisao(la):
Nego da nije povelika? Vise vuce kao da ces za tisu da je koristis ;)

Preorjentisao sam se na ravničarsko mušičarenje mada mogu reći da mi se nimalo ne dopada.
Opet eto očekuje se rojenje velike majske na Tisi.
Da probam suvu muvu u ravničarskom mušičarenju...

Evo neke nimfe...

2ql7bqp.jpg

Vrh Dno