Danas sam vezivao...

ermedin

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2012.
Broj reagovanja
0
Oholi ,mislis ovako !  :whistle:

vel. 14

oho.jpg

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
125
Umazao si ga nesto mnogo  :p
Sutra se gledamo, i malo da diskutujemo mravice  ;)

ermedin

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2012.
Broj reagovanja
0
Imam ih raznih. Mada ja mislim da ce svaki lovit.  ;) Hvala momci !! :)

ermedin

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2012.
Broj reagovanja
0
Ljudi sta sugerisete za mravice? Sta nije po <propisu>  ???  :blush:

ermedin

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2012.
Broj reagovanja
0
Aljkavost ne utice na lovnost. U to sam siguran. Vise mu je interesovalo da li treba popraviti sam oblik musice , debljina , broj namotaja, dabing. Silvio , cdc sm stavio da povecam plovnost. Moja izvedba. Jer sa obe strane cdc-a je pp kao.imitacija krila.  Dobio saam bolje kritke tamo gde su nekoliko vas Banovani.  :D :D :hammer: :D :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Tamo u 99% slucajeva dobijes pozitivne kritike, oni su navikli na cestitke, tapsanje po ramenu, uvlacenje u bulju,...

Sto se mrava tice, u pravu si da aljkavost ne utice na lovnost, ali znaci li to da treba da pravimo samo aljkave musice? Licno ne volim da koristim PP niti ima potrebe za njim ako vec koristis CDC. Kod ovog poslednjeg slabe su ti grudi(prednji segment) i taj deo dosta utice na plovnost, recimo onaj iznad ti je daleko bolji po tom pitanju. I po meni nije najsrecniji izbor udice za mrava, nekako mi je preglomazna i jako sirokog luka.

ermedin

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2012.
Broj reagovanja
0
Simps , ""tamo sam isto dobio kritike sta da popravim na musici "". Tako da ....  Ovo su shekspirove udice , Oholijeve . Njih sam bas izabrao zbog luka. Potrudio sam se da ne ispadnu aljkavi, ali izgleda nedovoljno ???  Sta predlazete za lak ? Za nokte ili camce.    Sledeci ce biti bolji. Siguran sam  :tbumb:

Vrh Dno