Danas sam vezivao...

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
2
jesko78 je napisao(la):
meni zelene bube odlicno radile na S.Timoku. Probaj zeleni lak za nokte sa sljokicama.

Fotos je '' blagi uzas '',slikala moja zena preko q...a da me otkaci samo i isprobamo  da li  idu fotke uopste posle crkavanja  maticne ploce i zamene. Svi programi mi se pogubili  :mad:.

U lak za nokte ubacim  srebrni ili zlatni prah,aceton i dve kuglice olova za bolje razbijanje laka pre upotrebe. Boja vuce na metalik ali se ne vidi zbog lose slike i obrade. Buba sama po sebi je odradjena  na brzinu na 8-ci ,sa gustim paunom preko podtela od viklera.
Ne vidi se ni prelepa zelena boja pauna,a buba je bas u tonu  ;)

Sljokice izbegavam jer su mi neprirodne,za metalik se snalazim kako umem. Ove zelene na 8-ci su zakon na manjim bistrim rekama celog dana, kada pripekne prvo jace sunce.

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
2
sasats je napisao(la):
bravo mafke  :) odlicno izgleda , ulov zagarantovan  :tbumb:

Jesss IME,socna bas. Nikako da sednem za stegu,jedva cekam odmor od 25. pa da  popunim kutiju bubetinama i sitnijim bordim.

Nimficu neku valjalo bi,sve po malo,sramota bre prazna mi kutija skroooz  :(

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
Mafke Fly je napisao(la):
  Fotos je '' blagi uzas '',slikala moja zena preko q...a da me otkaci samo i isprobamo  da li  idu fotke uopste posle crkavanja  maticne ploce i zamene. Svi programi mi se pogubili  :mad:.

U lak za nokte ubacim  srebrni ili zlatni prah,aceton i dve kuglice olova za bolje razbijanje laka pre upotrebe. Boja vuce na metalik ali se ne vidi zbog lose slike i obrade. Buba sama po sebi je odradjena  na brzinu na 8-ci ,sa gustim paunom preko podtela od viklera.
Ne vidi se ni prelepa zelena boja pauna,a buba je bas u tonu  ;)

Sljokice izbegavam jer su mi neprirodne,za metalik se snalazim kako umem. Ove zelene na 8-ci su zakon na manjim bistrim rekama celog dana, kada pripekne prvo jace sunce.
Svidja mi se ideja za prah. Hvala  :tbumb:

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
2
  Jesko,idi do pvog kamenoresca i OBAVEZNO ponesi bubicu neku da pokazes za sta ti treba srebrni prah. Plase se konkurencije da slucajno ne osvezavas slova itd. Ponesi manju sigurnu kutijicu i oprezno jer malo veca kolicina praha  upropasti i ''izvestaci'' boju.

Ja sam nekada radio portrete i razne slike ( po zelji familije  :doh:  )  na spomenicima pa mi ostalo malo praha. Dok sam topio ping-pong loptice za male voblere moje izrade od 1.5 cm,ubacivao sam i ovaj prah i dobijao  silver  verzije voblera,posle sam zatamnjivao  ledja i voblercici bombobice ispadali.

Bratski savet ,bataljuj sljokice jer na maloj povrsini poput pokrova bube nije to-to  :blush:. Ako su kamenoresci  bahati i neljubazni,javi se meni  ;)

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
428
Mafke, svaka cast! Nikada nisam imao zivaca za ovakve bube, a jos kad je salivena kao ova... Perfekcija!  :tbumb:

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
  Jesko,idi do pvog kamenoresca i OBAVEZNO ponesi bubicu neku da pokazes za sta ti treba srebrni prah. Plase se konkurencije da slucajno ne osvezavas slova itd. Ponesi manju sigurnu kutijicu i oprezno jer malo veca kolicina praha  upropasti i ''izvestaci'' boju.

Ja sam nekada radio portrete i razne slike ( po zelji familije  :doh:  )  na spomenicima pa mi ostalo malo praha. Dok sam topio ping-pong loptice za male voblere moje izrade od 1.5 cm,ubacivao sam i ovaj prah i dobijao  silver  verzije voblera,posle sam zatamnjivao  ledja i voblercici bombobice ispadali.

Bratski savet ,bataljuj sljokice jer na maloj povrsini poput pokrova bube nije to-to  :blush:. Ako su kamenoresci  bahati i neljubazni,javi se meni  ;)

Imam pozitivna iskustva sa ovim lakom, ali probacu i prah sigurno. Hvala jos jednom

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
2
    Vrana hvala,daleko je od salivene. Dupe nije lepo zaobljeno jer je na brzaka radjena  ::)

Opasno pliva,sto je najbitnije i vrsice posao garant .

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
428
Opasno pliva,sto je najbitnije i vrsice posao garant .

O, da! Imam neke slicne koje su bas radne a ni blizu uradjene kao ove, tako da...  :tbumb:

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
[quote author=simpson H
Stimulator nije ni kedis ni jednodnevka :hammer:
[/quote]
Stimulatora ne racunam nije mi dobro ispao  :D sad sam navezao ukupno 20 musica

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.656
neba je napisao(la):
[quote author=simpson H
Stimulator nije ni kedis ni jednodnevka :hammer:

Stimulatora ne racunam nije mi dobro ispao  :D sad sam navezao ukupno 20 musica

Od svih muva on ti je najbolji :D  :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Kakva iskrenost  :hammer: :tbumb:

Drze samo vezbaj I polako. Imas vremena do proleca na pretek.

Vrh Dno