Danas sam vezivao...

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
125
Hvala momci...
Volim zimu samo zbog toga što vreme provodim za stegom...
Mada ove zime nesto skroz slabo, nemam vremena ili sam previše umoran da bi buljio u udicu.
Na leto planiram ženidbu, nakon toga sledi iseljenje stola iz moje sobe...  :doh: :'(

mt8bxi.jpg

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
708
Znači fantastično dobro si je vezao i slikao  :tbumb:

Ako planiraš ženidbu na leto, daj gas po muvama i popunjavaj sve moguće kutije koje imaš!!!  :yeswink:

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
5
Strelac je napisao(la):
Znači fantastično dobro si je vezao i slikao  :tbumb:

Ako planiraš ženidbu na leto, daj gas po muvama i popunjavaj sve moguće kutije koje imaš!!!  :yeswink:

E sada me strah od zenidbee,mada ja sam miran barem jos 3 godine ..  :D

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
708
Nemaš razloga za brigu Dexa89FLY, sve one obožavaju  :D kada nas vide da smo zaseli uz stegu, posebno kada stavimo parče srnećeg ili nekog drugog krzna ispred sebe  :D prosto skaču po kući od sreće.

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
125
Ma i kod mene je laminat ali kada padne udica, tungsten očas posla odskoči negde i tad mu se gubi svaki trag.  :doh:

Vreme je da iz svoje sobe iselim svoj FT sto. Imam jedan prostor u hodniku koji ću po svoj prilici da pregradim i napravim sebi sasvim pristojno ćoše.
Mada posle imam problem jer gubim svetlost u hodniku ali šta da se radi  :D

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
5
eko je napisao(la):
Ma i kod mene je laminat ali kada padne udica, tungsten očas posla odskoči negde i tad mu se gubi svaki trag.  :doh:

Vreme je da iz svoje sobe iselim svoj FT sto. Imam jedan prostor u hodniku koji ću po svoj prilici da pregradim i napravim sebi sasvim pristojno ćoše.
Mada posle imam problem jer gubim svetlost u hodniku ali šta da se radi  :D

Znam tu muku,za udice mi i ne bude zao,ali tungsten kada odleti poludim ..  :D Imam dva pekinezera verovatno ih uvek nadju pre mene  :D :D

KENO MS IZVOR

Junior member
Učlanjen(a)
14.07.2011.
Broj reagovanja
0
Što si vezao vezao si ,vidim ja da češ letos poćet kod mene datražiš mušica. :D

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.656
Eko...i od mene ces imati muve
Al da budes dobar muz. Muskarac... a ne ko neki kojima zena ne dozvoljava da pecaju :D

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
2
Cestitam Latovicu. Brak nije  bauk,a bolje za stolom sa FT materijalom nego kafanskim (sve u svoje vreme ).

O tvojim radovima suvisna je svaka rec jer si odavnooo  zreo vezac sa  naglasenim talentom (smekom ). :tbumb:

Vrh Dno