Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Realno ti nemas cunu tako da je svejedno sto su ajkule Nekako mi nije musicarenje ako ne pecas pastrmku ili lipljena. Naravno pod musicarenjem ne racunam cesko- teleskop pecanje I nimfarenje sa kilogramskim nimfama ( milfama). Eto samo se tu razlikujemo. A koja je reka nebitno je I da li je do sisa ili ne, ili u Simmsu ili bosonog, I da li je Sage, Orvis, CTS ili Abu garsia stap.
E sad druga je stvar sto mi ovde palamudimo, vucemo jedan drugog za cunu da vidimo kakve su performanse. To sto se neko zajebe pa povuce malo vise pa ga opali po glavi nisam ja kriv
Covek mi trazio puza, ovako mi je nesto palo na pamet...
Telo uradjeno od olova...doooosta olova. Preko dabing boje pauna dooooobro natopljen lakom....
Covek mi trazio puza, ovako mi je nesto palo na pamet...
Telo uradjeno od olova...doooosta olova. Preko dabing boje pauna dooooobro natopljen lakom....
Vlado, ukoliko se niste dogovorili da bas bude otezana .... imitacije puza se koriste za trenutke kada puzevi krenu da plutaju ili "driftuju" rekom. To ume da bude vrlo masovno ali nekad prodje citav zivot da covek to ne dozivi, tada bi trebalo da pluta na nekoj dubini ili bas na povrsini. Prve imitacije su bile od plute pricvrscene crnim koncem za udicu a kazu da obican Kocijas ili Renegade mogu da zavrse posao. Video sam par puta po Nisavi da se "puste niz vodu" i nisam se bas ubio od pitanja dali ih ribe trenutno jedu. Kao sto se mnogo ne pitamo zasto krupne crne muve rade skoro uvek. U zelucima pastrmki nisam nikada nasao puza, mozda par puta nesto sto lici na golaca.
Aco, trazio je otezane. A sinoc sam se sa nekim amerom dopisivao, isto otezane koristi za osarane. Meni iskreno ovo ne bi palo na pamet da koristim, u principu princ ili neka tamnija muv ce zavrsiti posao.
A citao sam za to plutanje. Hteo sam od policelona muvu da namotam...pa bogato paun preko....malo teza udica da to bude u filmu. Ili da namotavam policelon da bi bio manje plovan. To su mi neke ideje
Dobih i ja castorexa i malo tungsten zice. Pa da smandrljam nesto za ribnik i plivu ako Bog da da odem jos koji put. Mada necu ih cuvati. I za gradac ce biti