Danas sam vezivao...

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
708
Ja danas jedva tri veštice sa krilima od zečje šape.... #14

Prilozi

• zecevi 0099.jpg
    zecevi 0099.jpg
    112,9 KB · Pregleda: 132
  • zecja vestica.jpg
    zecja vestica.jpg
    123,4 KB · Pregleda: 87

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
708
Ja do sada nisam koristio ovakva krila ali ako su klenovima dobra od belog polipropilena, cenim da će i ova, videću uostalom. Veličine su #14, napisao sam u prethodnom postu.

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
89
izvini, ja sam bas na 14-tici uhvatio neke male, jedno dva tri puta u zadnjih 4-5 godina, forsirano na nagovor jednog prijatelja koji ih je hvalio, a zna da najvise jurim klenove, verovatno moje pecanje ili tereni, reka,  nisu pogodjeni. a i na njegove sam takodje slabo prolazio, bas me zanima tvoj uspeh sa njima, naravno i ostalih . i zimi sam ih plasirao jedne godine-nista a na  obicne crvenorepe dobro prolazio.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
708
Ko bi znao šta je u pitanju.
Ja sam na "Timocima" skoro uvek lepo lovio na razne varijante veštica, one su mi uvek sigurne muve kad ostale ne rade. Pravim ih u veličinama 10-12-14. Nejčešće im stavljam crni policelon za leđa i bez krila, kada su sa krilima ne stavljam policelon.

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
89
код мене свака вештица, или ред таг, је различито направљена, на  хиљада риба  сам на њих ухватио(упоређујем је са зулу-мокром) али са варијантом оваквих са  зечјом  шапом -већ сам написао, ту ми је проблем, наравно-не секирам се.
пошто је ово  одговарајућа тема да кажем да сам данас обнављао муве делимично  хаварисане ове године, очекивао кишу која није ни оквасила земљу, углавном мокре , коришћене на речицама јер на мораву нисам излазио због водостаја.
а, да, пеаном спремао батаке за скакавце, једно перо фазановог репа, напољу јер у кући не видим. 

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Hvala Neco,moze Baki moze ionako sam ti ja ojadio kutiju prosle godine na Drini  :hammer: kad nisam vezivao

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Imao sam dojavu pa vezah par komada..

Prilozi

• RSCN2805.JPG
    RSCN2805.JPG
    215 KB · Pregleda: 129
Vrh Dno