Bravo Gigogigino1 je napisao(la):
Momak sve je ok ( konus, grudi, rep) samo ti rebra nisu dobra. Lose si namotao zicu narocito u repu.gigino1 je napisao(la):
Baki zasto mislis da me je kostala? Ove muve su mi donele ribu kad zec, fazan, kamenjarka..... nisu radili.Baki-Pa je napisao(la):To ga je koštalo boljeg plasmana, ali pozdravljam experiment. Platio je školu, mada bi ta škola u nekim situacijama bila dobra. Jedino je pitanje, koliko će tih situacija biti?
oholi je napisao(la):Maricu, jedno je sta mislis a drugo je realnost. Poenta ovih muva je glatko i tanko telo. 14 i 16 su najcesce velicine. 12 ide kao muva koja sluzi za vece vode i da brze potopi manje muve u tandemu.
Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk
Ricma, opet isto da ponovim. Za ribnik ok, ali nisu sve reke ribnik. Npr za plivu neka na 14 sa predimenzionranim tungstenom je sigurno odlican izbor.maric je napisao(la):Ja pricam o mom vidjenju te musice tj nimfe. Na Ribniku #18-#20
Mogao si lepo pitati na sta sam lovio. Rekao bih ti.Baki-Pa je napisao(la):Baki zasto mislis da me je kostala? Ove muve su mi donele ribu kad zec, fazan, kamenjarka..... nisu radili.
Ne znam kako mozes da tvrdis bilo sta kad si bio ko zna gde tada?
Hvala.Napraviću 5-6 komada.
oholi je napisao(la):Ricma, opet isto da ponovim. Za ribnik ok, ali nisu sve reke ribnik. Npr za plivu neka na 14 sa predimenzionranim tungstenom je sigurno odlican izbor.
Probaj ih na svim velicinama
Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk