neba
Hero member
- Učlanjen(a)
- 01.02.2014.
- Broj reagovanja
- 124
^a ko je tebe(sala) ? koja je to suluda prica 
Maricu ,koliko se secam ti mi pokaza da se mnogo bolje gule kad se pokvase
inace ti volis te bogatije muve koliko se secam,a ja jedva ostavim koji isperak pauna,a to sam i naucio od likova sa Drine,jos ni dok nisam vezivao muve
normalno da sve sto znam i koristim sam naucio od ljudi koje poznajem,oholog ,vrane ,Vlade BG..... da ne nabrajam ostale koji nisu aktivni na forumu,pa i od tebe da valja pokvasiti pera pre guljenja.
to je toliko normalna stvar da u prici podelis svoja iskustva,zapazanja cak i nekom drugom mnogo iskusnijem das dobru ideju...a i zna tako da dodje do raznoraznih anderkaver sikret tehnika koliko vidim da ima prepucavanja
a niko toplu vodu izmislio nije 

Maricu ,koliko se secam ti mi pokaza da se mnogo bolje gule kad se pokvase inace ti volis te bogatije muve koliko se secam,a ja jedva ostavim koji isperak pauna,a to sam i naucio od likova sa Drine,jos ni dok nisam vezivao muve
normalno da sve sto znam i koristim sam naucio od ljudi koje poznajem,oholog ,vrane ,Vlade BG..... da ne nabrajam ostale koji nisu aktivni na forumu,pa i od tebe da valja pokvasiti pera pre guljenja.
to je toliko normalna stvar da u prici podelis svoja iskustva,zapazanja cak i nekom drugom mnogo iskusnijem das dobru ideju...a i zna tako da dodje do raznoraznih anderkaver sikret tehnika koliko vidim da ima prepucavanja
a niko toplu vodu izmislio nije