Danas sam vezivao...

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.144
A milanče i za Ribnik si se ti spremio koliko vidim :tbumb: Za plivu u ovom sad periodu obavezno suha fazanka sa CDCom na 12 ili 10

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
Klenaros, odlicne i fine muhe,, zanimljive nijanse ,,,,Ukratko,,  postoje razne metode klaljenja  od uticaja sunca, vode zemlje i raznih boja,  ne ulazim u to  da li to ima ili nema uticaj  ,,Covjek je od pamtivjeka lovac,, mi zivimo u drugom dobu a onda je bilo prezivljavanje tako da su ljudi svasta probavali pa i bacanje cini  i vradzbina prije lova  to je jos od kamenog doba  i to je povezano isto i sa tajnovitoscu  tj skrivanjem  musica jer to je dio  folklora tj obicaja koji  je posljedica surovih uslova zivota  primjer je gluho kolo ,, Onda ljudi nisu lovili iz zabave  vec da bi prezivjeli  ili lakse zivjeli ,,, 

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.656
Milanče je napisao(la):
Pre 20 godina je možda bilo i realne potrebe da se nekim materijalima posvetli boja, možda su svile i vunice bile previše jarkih boja pa je njihovo sunčanje imalo nekakvu svrhu. Danas je izbor materijala i boja takav da postoji svaka nijansa koju želimo... A da materijal dobije nekakve čarobne osobine sunčanjem... ne bih komentarisao.
Molim lepo..... Kad cujem da je nesto carobno imam stomacne tegobe....

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
69
Ja ne verujem u čarolije, verujem samo u magiju zvanu "zečije uvo" u svim varijantama i veličinama... Nego ovo mi je delovalo kao neki majstorski trik posto nisam znao o kakvom je materijalu reč, ali eto sad mi je jasno... ;)

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.656
Kobra.... Moras fszanu dati bolju minutazu ;)

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
69
Dugo mi je ovo trebalo da probam, da li sam uspeo ne znam :D
54a22435c4247c401349d8b727cd1cc5.jpg

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.656
Kobra. Da ce loviti hoce.... Da ce da uvrce tipet hoce i to.... Da moze bolje moooozeeee....

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
34
Hvala Silvio, inace prvi castor kojeg sam uradio. Sad cu seriju odraditi da vidim jr li to stvarno toliko dobro ili je ipak navikano.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.656
Akonnema pravi podmet nece da lovi [emoji14]

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.144
To je materijal kao i svaki drugi... treba znati kad i kako... ja se vraćam unazad pa sam shvatio da to jurenje za materijalima i muhama stvarno nema smisla... izuzev da se mi odrasli muškarci malkice igramo...

Ja cu ove godine maximalno da testiram naše Neretvanske boje (vunice, parotine itd...) za nimfe i dao bi sav pribor koji imam ako ne budu efikasne jednako ako ne i bolje od svih životinjskih krzna i inih drangulija, mada i sam imam na tone svega toga... Sad idem ponovno jednostavnijem pristupu svaka rijeka po 5-6 različitih nimfi u više veličina što jednostavnije napravljeno. Tako i suhe :-X

Vrh Dno