Danas sam vezivao...

FlyTyer

Senior member
Učlanjen(a)
19.02.2016.
Broj reagovanja
19

Prilozi

• 26E9D8A5-970D-4048-9A1E-A5F2ADF322E6.jpeg
    26E9D8A5-970D-4048-9A1E-A5F2ADF322E6.jpeg
    66,8 KB · Pregleda: 133
  • 7704EE2B-0B67-4795-BBE4-D46673B807AD.jpeg
    7704EE2B-0B67-4795-BBE4-D46673B807AD.jpeg
    35,8 KB · Pregleda: 153

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.636
Obe odlicne bas. Druga je vrhunska. Obozavam takve sedzeve

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

sasaas

Newbie
Učlanjen(a)
10.07.2014.
Broj reagovanja
0
Odlično vezane, a što je takođe dobro i odlično urađene fotke  :tbumb:

Bojan_zg

Newbie
Učlanjen(a)
31.05.2018.
Broj reagovanja
0
Caddis, po prvi put.

30uwjg7.jpg

Bojan_zg

Newbie
Učlanjen(a)
31.05.2018.
Broj reagovanja
0
To i meni palo na pamet da bi moglo faliti plovnosti ali nisam bio siguran.ože 
Ako može pomoć kako da riješim plovnost?

FlyTyer

Senior member
Učlanjen(a)
19.02.2016.
Broj reagovanja
19
Probaj da smanjis duzinu krila,smanji velicinu glave i dodaj ako imas hakl ili dabing
I koliko ja vidim za telo si koristio senil,nije da ne mozes ali gledaj da izbegavas senil za suve osim za imitacije detached body caddisa ali polako :)

Bojan_zg

Newbie
Učlanjen(a)
31.05.2018.
Broj reagovanja
0
FlyTyer je napisao(la):
Probaj da smanjis duzinu krila,smanji velicinu glave i dodaj ako imas hakl ili dabing
I koliko ja vidim za telo si koristio senil,nije da ne mozes ali gledaj da izbegavas senil za suve osim za imitacije detached body caddisa ali polako :)

Zahvaljujem na pomoći, smanjit ću glavu i skratiti krila, a tijelo sam radio od antron dabinga.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.636
Bojan_zg je napisao(la):
To i meni palo na pamet da bi moglo faliti plovnosti ali nisam bio siguran.ože 
Ako može pomoć kako da riješim plovnost?
Pa za pocetak ispod krila koja si super uradio dodaj 2 cdc pera... u grudi nadabiraj cdc u petlji ili npr zeciju dlaku u petlji.
Fora je koristiti materijale koji slabo ili nikako ne piju vodu. Takodje je bitno povecati povrsinski napon koji muva ima na povrsini vode.... cdc je odlican tu... sve sitne dlacice koje cdc poseduje nedozvoljavaju mu da lako potone.... zato sam preporucio da stavis zeciju ili neku drugu ostriju dlaku u grudi.... mada moze i pero petla, jos bolje ako je genetski pevac....
Jedna od najboljih imitacija kedisa je cdc&elk....laka za vezati a samo 2 materijala ti trebaju.

https://youtu.be/7iXWIS9dprM

Na ovom videu je najbolji prikaz te muve koji sam nasao... sa super logicnim objasnjenjima kako se sta radi i zbog cega.

Bojan_zg

Newbie
Učlanjen(a)
31.05.2018.
Broj reagovanja
0
oholi je napisao(la):
Pa za pocetak ispod krila koja si super uradio dodaj 2 cdc pera... u grudi nadabiraj cdc u petlji ili npr zeciju dlaku u petlji.
Fora je koristiti materijale koji slabo ili nikako ne piju vodu. Takodje je bitno povecati povrsinski napon koji muva ima na povrsini vode.... cdc je odlican tu... sve sitne dlacice koje cdc poseduje nedozvoljavaju mu da lako potone.... zato sam preporucio da stavis zeciju ili neku drugu ostriju dlaku u grudi.... mada moze i pero petla, jos bolje ako je genetski pevac....
Jedna od najboljih imitacija kedisa je cdc&elk....laka za vezati a samo 2 materijala ti trebaju.

https://youtu.be/7iXWIS9dprM

Na ovom videu je najbolji prikaz te muve koji sam nasao... sa super logicnim objasnjenjima kako se sta radi i zbog cega.

Puno hvala na pomoći, probat ću danas svezati prema tvojim uputama.

Vrh Dno