Bio sam juče na vodi, obzirom da je vodostaj nikakav tj nema ga do predveče sam pecao na nimfu u dubokim virovima i ne mogu da se požalim bilo je radno a onog krznokrilaca sam specijalno ostavio za deo gde je mirna voda i gde je pastrmka kako ja to zovem robofish jer je totalno nezainteresovana za sve mušice do sada ali zato tu ima pogolemih komada pa je izazov veći. Odem oko 17:30 tamo, otvorim kutiju sa suvim, nema je. Nema nema nema i nema. 5x proverim nema je. Proverim kutiju sa nimfama nema je. Proverim još jednom sa suvim ma jok. Popizdeo sam a samo sam jednu spremio. Ujutru kada sam odlazio na posao deci sam pokazivao mušicu i sigurno je nisam lepo nabo u kutiji pa se otkačila i ispala kada sam na reci otvorio kutiju nemam drugog objašnjenja. Bilo mi je baš krivo sada na kraju sezone je prilika da se te velike prevare a na reci ima larvi krznokrilaca mora da ih jedu, elk hair caddis ih zainteresuje ali zbrišu kada mu se približe a tvoja imitacija mi je baš delovala prirodnije. Spremam za naredni vikend od #12 do #20 veličine pa se nadam ulovu na nju.