Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
ovaj je ok što se broja i količine materijala tiče jedino popravi ovo oko glave tj. nemoj skroz do kraja da šišaš dlaku nego oblikuj od nje glavu iza kuglice da bude nešto šira od kuglice.
Više sam gledao kao tomi li sto je radio rolled muddler minnow da ispadne pa nisam hteo da kao na klasičnom minnow dodajem ispred glave jelena i šišam ga nego sam ostavio vidljivim glavu od crvenog konca. Istu nameru sam imao i prošlog puta al dodaj ovo dodaj ono ponelo me i ispade džumbus [emoji16]
Ovaj gornji je takav samo su dodate nožice od jarebice a posto ću bacati za klena iskoristio sam model sa YT gde je vidljiva crvena glava računam više će se ložiti
stvar nije u težini nego u vibraciji odnosno onome čemu ta glava i služi ... pravi neke turbolencije-vibracije u vodi i stoga je izazovnija za ribu, ima bolju siluetu a i originalnije izgleda
Svaka mala ribica kao i svi mladunci ima veću glavu u odnosu na tijelo nego li je to slučaj kod odraslih...
Nisam mislio da ima veze sa težinom nego sam oblik mada svakako nije isto kada je simetricno manje okruglo od tungstena i nesimetrično tj čupavo i veće. Odradiću sledeću sa šišanom glavom, hvala na savetu.
Jutros ustadoh prije sata... aj rekoh uz rakiju jednu da navezem... trebala je imat oborena krila od srnece dlake (ta mi je bila top minule sezone), al se izgleda nisam razbudio pa zaboravih ta krila...