@Ledeni_ junior ...nema prevelikog tungstena [emoji2][emoji2] imao sam situacije gde su me te preteske muve vadile. Konkretno fazan za 4mm plus tri skrivena tungstena.... Lovio svuda gde je moralo duboko ili gde je voda prejaka...
@Jerry sto se svega tice kreni sa par proverenih muva.... Fazanov rep u svim oblicima, zec u svim oblicima i princ/kocijas... Sve muve radi i za povrsinu i za ispod nje.... Vise komada od svake plus isti model u vise velicina.
Ribu lovis pre svega ti..... Tako da posveti se prezentaciji...
Lovci su super za uzimanje materijala....
Za pocetak ako bas moras da uzimas hackle uzmi grizli kao moj prvi izbor ili crveno(braon).
Skalp ima vise velicina od sedla.... Iako sedlo da vise muva.
Fazanovi repovi
Zeciji dabing
Paun
Jarebica je korisna mada brahma hen je jeftinija i ok je zamena.... (al jarebica je keva)
Generalno bas ovo sto su ti kolege rekle.... Plus zecija sapa....
Ovo sve ako planiras da lovis klenove, pajke, lipce.... Ako te stuke zanimaju onda moramo ponovo da pisemo [emoji1787][emoji1787]
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
@Jerry sto se svega tice kreni sa par proverenih muva.... Fazanov rep u svim oblicima, zec u svim oblicima i princ/kocijas... Sve muve radi i za povrsinu i za ispod nje.... Vise komada od svake plus isti model u vise velicina.
Ribu lovis pre svega ti..... Tako da posveti se prezentaciji...
Lovci su super za uzimanje materijala....
Za pocetak ako bas moras da uzimas hackle uzmi grizli kao moj prvi izbor ili crveno(braon).
Skalp ima vise velicina od sedla.... Iako sedlo da vise muva.
Fazanovi repovi
Zeciji dabing
Paun
Jarebica je korisna mada brahma hen je jeftinija i ok je zamena.... (al jarebica je keva)
Generalno bas ovo sto su ti kolege rekle.... Plus zecija sapa....
Ovo sve ako planiras da lovis klenove, pajke, lipce.... Ako te stuke zanimaju onda moramo ponovo da pisemo [emoji1787][emoji1787]
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk