Fina... nisu bas moje boje i malo bih skratio nogice, ali odlicno ukomponovana.
ForumDrug Neo ih je lijepo pravio... pisao redovno, slao fotke... onda jedna neprijatna rasprava i nestade covjeka...
Javi se Neo!
Tmc, koja vel udice je žujko..?
Hvala. U originalu sa YT je u tan boji koja je bas dopadljiva ali kako nisam imao foam u toj nijansi a skakavaca ima u raznim bojama ovo ce posluziti za probu pa ako radi istancovacu u raznim bojama jer je ovo bez daljnjeg lako za izradu. I ovu i proslu musicu sam napravio zato sto sam konacno nabavio dopadljive tanje silikonske nozice pa da vidim razliku, mozda je malo duze pratio sam recept, nije problem skratiti ako ne stima ;-)
Sto se tice Nea slazem se zaista je steta sto nije na forumu, moja najlovnija nimfa je njegovo delo i smatram da je bio kompetentan da prenese iskustvo i imao je sta da kaze ali da se ti sad na sve naljutis kao dete i odes tako... taj postupak ne razumem... covek mora da bude gospodar svog ega i ne treba biti sujetan covek. Coveka ne poznajem i nemam sta da sudim niti nesto lose kazem ovo je samo moje misljenje o tom dogadjaju.
Sto se tice udice koristio sam isti model koji je za Stimulator musicu u velicini #12.