Danas sam vezivao...

oldsurehand

Full member
Učlanjen(a)
10.01.2006.
Broj reagovanja
368
I jedan beast.... Mada je mini beast obzirom sta ljudi vezuju.... Prvi mi je ikad vezan i iskreno zajebano je malo

Izgleda vise nego OK za u vodu! Beast je uzasno dosadna muva za vezivanje. Ja sam i standardne hollow fly prestao da vezujem i umesto njih koristim velike deceivere... Ponekad napravim hibrid, dodam jedan ili dva hollow collara na njih ako hocu da bude deblja i sl. Mnogo brze, podjednako lepo...bar meni. I sedla u repu ipak mnogo bolje rade nego samo bakteil.

Ja sam vezivao jos Albie Whore strimercica ovog vikenda. Udice su uglavnom vel 1:

photo-collage.jpg

admir

Senior member
Učlanjen(a)
02.10.2022.
Broj reagovanja
626

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Baš je dobar. Od čega si pravio segmente za tijelo? Jel tuba ili nešto drugo?
Ja napravim spajalica za papir 😀
Na monofilu je vezano, izjedna. Uzas jedan.
Izgleda vise nego OK za u vodu! Beast je uzasno dosadna muva za vezivanje. Ja sam i standardne hollow fly prestao da vezujem i umesto njih koristim velike deceivere... Ponekad napravim hibrid, dodam jedan ili dva hollow collara na njih ako hocu da bude deblja i sl. Mnogo brze, podjednako lepo...bar meni. I sedla u repu ipak mnogo bolje rade nego samo bakteil.

Ja sam vezivao jos Albie Whore strimercica ovog vikenda. Udice su uglavnom vel 1:

Pogledajte prilog 89066
Hvala za predloge vladane. Slazem se 100%. Ali ovo je cisto da ovladam tehnikom. Nista vise. Narucio sam sad neku dugacku dlaku koze i jos bucktaila. Pa cu vezivati iz zezanja. Ove tvoje muvice subbas top.

admir

Senior member
Učlanjen(a)
02.10.2022.
Broj reagovanja
626
Svaka čast. Baš dobro izgleda!
Da li ti se lomi ideju tih segmenata, jer djeluje mi da je sve na jednom monofilu ili sl?

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Sve je na monofilu. Ali da sam imao tube bilo bi 1000x lakse. Na monofilu je pakao

admir

Senior member
Učlanjen(a)
02.10.2022.
Broj reagovanja
626
Mogu misliti. A šta misliš hoće li tako imati limitiran rad, budući da je sve na jednom komadu?
I kako planiraš da vezes udicu?

admir

Senior member
Učlanjen(a)
02.10.2022.
Broj reagovanja
626
Kontam ako vezes direkto na mono, diametar bi trebao da bude bas veliki. Onda kada se doda sav taj bulk od vezivanja, moglo bi da ispande poprilicno kruto sve zajedno. To sam mislio...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Udica je vec na njemu. Mada dostavmala. 4\0
A ovo je po receptu da tako kazem. Bob Popovics beast fleye.
Planiram da nabavim tube i da vezem na njima. Lakse su tezinski od metalnih zglobova

oldsurehand

Full member
Učlanjen(a)
10.01.2006.
Broj reagovanja
368
Izgledaju super! Jedini minus sa tubom je losija akcija muve od monofila i metalnih zglobova. Ali ces verovatno imati dugotrajniju muvu, sto nije mala stvar, jer zahteva vreme.

oldsurehand

Full member
Učlanjen(a)
10.01.2006.
Broj reagovanja
368
Ne znam da li bolje radi, ali slicno sigurno. Za vezivanje metal jeste malo laksi. I metal i monofil sigurno imaju bolji rad od tube.

Vrh Dno