Nista nije neophodno... skontao sam vremenom (a mozda ces i ti skontat) da ribe ne mare bas za ta nasa pravila sto smo ih mi sebi izmislili i umislili.Da, to mi je bila idea. Da paun bude manji segment. Da li je Taj prednji segment neophodan ili su dovoljno samo nogice I krilo?
Gori...#16
Ovo roze je cisto da bi video gde je![]()
HvalaGori...
Ovo je nedidljivo na distancama od 10+ metara (vidi drugu sliku, ne vidi se). Možda je trebalo vezati neki yarn u oranž ili pink boji za vidljivost.#16
Ovo roze je cisto da bi video gde je![]()
Vidi se ovo bez problema i na 25 metara, pogotovo zbog krila, ovaj pink preklop i ne znaci toliko za vidljivost, kljucnu ulogu igraju ovde krila jer je ovo imitacija spinnera.Ovo je nedidljivo na distancama od 10+ metara (vidi drugu sliku, ne vidi se). Možda je trebalo vezati neki yarn u oranž ili pink boji za vidljivost.
Gde se, bre, vidi, sinak? Vidiš da se ni sa boka ne vidi. Mislim na taj rozeVidi se ovo bez problema i na 25 metara, pogotovo zbog krila, ovaj pink preklop i ne znaci toliko za vidljivost, kljucnu ulogu igraju ovde krila jer je ovo imitacija spinnera.
HTGde se, bre, vidi, sinak? Vidiš da se ni sa boka ne vidi. Mislim na taj roze
Momak, pričam o roze foamu a ne o komplet muviAjmo polako. Lovim spinnerima #18 na Drini odmah nakon kise kada ne uspe rojenje. Sama rasirena krila ti pokrivaju vecu povrsinu nego tradicionalna krila na gore (upwing), pa samim tim ostavljaju veci "trag" iliti "print" na vodi sto ih cini vidljivim bez problema. Logicno je da su upwing jednodnevke vidljivije, ali izjava da ovo ne mozes da vidis na 10m mi nema veze s vezom osim ako ne lovis u vodenom filmu...