Danas sam vezivao...

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Odličan je ovaj bambulasti svitac :tbumb:! Idem da kupim vatreno crveni lak.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
jedva čekam da vidim tvoju imitaciju i da nam javiš rezultate.  :yeswink:

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Mislim da je red tag odlicna imitacija svitca. Ipak kao veliki postovalac bambula moracu da se pridruzim prethodnoj dvojci i da navezem par (desetina) bambulastih svitaca.  :tbumb:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Veliku belu majsku u nekoliko komada
udica: 10
telo: beli policelon
rep: isperci petla svetlije boje
grudi: dlaka zeca
parashur varijanta sa polipropilenom roze boje

I odo sutra na Moravicu. Valjda ce da bude povoljna za suve

Prilozi

• vbm.jpg
    vbm.jpg
    109,5 KB · Pregleda: 388
  • img137.jpg
    img137.jpg
    235,1 KB · Pregleda: 388

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Gamaruse za skobalja i protfisa.

Prilozi

• Picture 1848945.jpg
    Picture 1848945.jpg
    73 KB · Pregleda: 387

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Iako sam se zarekao da ne vezem vise strimere za bucova sa zecetinom,perima i ostalim cudima,danas sam iskoristio zonker trakice da vezem dva strimercica uz dodatak flashaboua.Strimeri su slikani nakon pecanja,sva tri su dobro lovila,doduse sitnog bucova.

Prilozi

• 123.jpg
    123.jpg
    93,8 KB · Pregleda: 349

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
zvezdan je napisao(la):
Iako sam se zarekao da ne vezem vise strimere za bucova sa zecetinom,perima i ostalim cudima,danas sam iskoristio zonker trakice da vezem dva strimercica uz dodatak flashaboua.Strimeri su slikani nakon pecanja,sva tri su dobro lovila,doduse sitnog bucova.

Ineresuje me vezano za lov bucova kada su udarni termini tj kada najbolje prolazis i nesto vise o nocnom ribolovu bucova ako praktikujes. hvala i bistro

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
...ovo.

Prilozi

• 23.jpg
    23.jpg
    100,6 KB · Pregleda: 322
  • 26.jpg
    26.jpg
    105,7 KB · Pregleda: 302

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Došlo vreme da se delju, lepe, lakiraju i motaju bambule. Opet sam ostao bez ijedne. Evo, sedim i mučim se, a nisam neki ljubitelj toga.

Prilozi

• Malo muke za mnogo radosti.jpg
    Malo muke za mnogo radosti.jpg
    35,2 KB · Pregleda: 378

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Danas sam navezao ova tri (pardon prva dva, onog dole sam navezao pred jučerašnji ribolov)...prvi je vrlo sličan onom sa kojim sam jučer ulovio štuju od 72cm :D s tim da je ovaj 20cm a onaj 18,5cm i da ovaj ima zveckajuče oči i glavu od zonker trakice. Također razlika je da je taj vezan na tubu tako da mugu lepo da stavim udicu kakva god da mi zapaše  ;) Ova dva dole imaju kod glave silly legs "suknjicu" kao što imaju one varalice za bassa. Sličnu foru sam podavno video od jednog mušičara ali nemam pojma kako se zvala muva...morat ču malo da progooglam. Rad u vodi je perfektan. Te nogice se tako lepo i skladno kreću u vodi prilikom povlačenja i prilikom zaranjanja, dišu i lagano lelujaju...perfektno za grabežljive ale.

Prilozi

• DSC06200.JPG
    DSC06200.JPG
    36,3 KB · Pregleda: 301

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Spopala me neka BAMBULOMANIJA tako da natenane po 15 dnevno vezem.
Danas sam malo zabusavao iskreno Ubi me ova vrucina tako da sam sklepao samo nekoliko komada dovoljno da popunum svoj bambula box.
Ideja se javila obilazeci Toplicu i na mestima gde bi trebao da se javi klen (krupan) bacao sam nekakve plodove koje sam ubrao pored reke,bacim plopne i nakon metar dva sledu kuvanje i plod nestaje sa povrsine vode...
Tako da mislim da naslicujete gde cu provesti ove uzarene dane..... :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye:
Evo i te bambule koje sam motao... :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke:

Prilozi

• Komplet alatki.....jpg
    Komplet alatki.....jpg
    195 KB · Pregleda: 332
  • Neizbezni lak.jpg
    Neizbezni lak.jpg
    180,2 KB · Pregleda: 435
  • I nezamenljive GAMAKATSU ......jpg
    I nezamenljive GAMAKATSU ......jpg
    169,8 KB · Pregleda: 411
  • Gotove BAMBULE.jpg
    Gotove BAMBULE.jpg
    199 KB · Pregleda: 349

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Blue Fox Nis(lija) je napisao(la):
Spopala me neka BAMBULOMANIJA tako da natenane po 15 dnevno vezem.

Meni muda oteknu dok "izdeljem" 5 komada. Ali neka, neka, trebace ti.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Treba učiti od najboljih. Ja sam malko usitnio bambulu (broj 14), jer mi je dosadilo da čupam mečiće na 0.20mm, RST MPL i SAGE XP. Danas ću malo da klackam štap Enigma EMG, tippet 0.14mm i sitne bambule. Azdisotina.
main.php

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Zbog nemogucnosti odlaska u ribolov ovih dana sam se bavio traganjem za idealnim materijalom i vezivanjem nekih letnjih strimera za bucova.Dugo sam se nosio mislju da skinem jedan maslinasto zeleni uckur sa sorca koji dugo ne nosim,da bih ga iskoristio za ledja strimera,i danas ga fiknem i odusevim se rezultatom.Boja uckura je fenomenalna,pravi kolor sa ledja belice,uz dodatak ostalih materijala strimer mi izgleda najbolje od svih koje sam dosad napravio_Ovog puta sam izbegavao zeleni flashabou za ledja,jer pri maloj i bistroj letnjoj vodi njegov odsjaj samo moze da odvrati krupnog bucova,a sa nitima iz uckura sve deluje vise prirodnije.Ne mogu da docekam da probam ovaj strimer,nadam se vec sutra.

Prilozi

• 3.jpg
    3.jpg
    49 KB · Pregleda: 399
  • 5.jpg
    5.jpg
    31,3 KB · Pregleda: 340

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.659
ja pomislih da si poceo na kedere da lovis, extra imitacija, u lovnost ne sumnjam :tbumb:

Vrh Dno