Danas sam vezivao...

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Milanče je napisao(la):
Rancic je napisao(la):
...Vezao sam jednu red tag, jednu maslinastu jednodnevku i jednu parašut, jednu BWO (onaj način sa iglom, nisam baš zadovoljan, ali sam je sačuvao),jednu bambulu i dva gamarusa (braon i narandžasti)...

Ovaj savet dajem svima ali malo ko me sluša - najtoplije ti preporučujem da kada vezuješ, vezuješ SERIJE od po bar 4 muve iste vrste (čak i veličine!!!) Brzo ćeš shvatiti da je prva uvek najgora, da posle nje stekneš osećaj za proporcije, dužinu hakla... A i ide najbrže pošto se vreme gubi i u odabiru materijala i spremanju istog.
A ono ... od 6 do 2... svi već dobro znamo, a naročito naše žene i devojke :D :D :D Dok ja završim ona već uveliko spava :doh:
Milanče pa zar i tvoja sama spava  :doh: ja mislio da sam jedini, ne pamtim kad smo zajedno legli spavati, hmm kad bolje razmislim, biće to nešto prije no što sam počeo vijati smuđa noću, e jbte sjebaće mi mušičarenje sex. život.  :hammer: (...ako hoćeš da budeš sretan cijeli život postani ribič - mušičar...) ;)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Milanče i Gogo me p(r)ozivaju,iste muke mučimo :doh:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.659
pb280642ks9.jpg

jednodnevka, udica #16 owner, rep braon petao, telo biots boja rdje, krila i grudi CDC

pb280644zu4.jpg

dve dobro otezane nimfe na udici #10, jedna je zec i sljuka, druga je golden brown ice dub i sljuka, obe porebrene sa dlakom divlje svinje,zbog trajnosti.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
709
Za Marka Mašića  :bye:

Prilozi

• poly-may-sw.jpg
    poly-may-sw.jpg
    48,9 KB · Pregleda: 235

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
709
Napravih nekoliko i neverovarno već su nestrpljive. Sve u hor ...hoćemo ne pecanje, hoćemo na pecanje...

main.php

Z

Zakula

Guest
Uu,odlichne su ti ove kamenjarke Uzivachu,bash mi se svidjaju!Ovo ce da lovi,nema shta! :tbumb:

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
288
  Jako mi se svidjaju nijanse koje koristis za krila..Jako lepo uradjene.

I samo jedno pitanje,jesi li repove fiksirao ujedno i pravio zadnji segment na musici?Ne vidi se dobro,a sve mi se cini da je tako?!?

Z

Zakula

Guest
Modifikovani hibrid Renegade-a i omiljene nam veshtice...Nisam je josh koristio,ali ne sumnjam da ce da bude lovna!

telo - paun
guza - crveni petao (sedlo)
nozice - Grizzli petao (sedlo) i CDC

Prilozi

• Zacoola Witch.jpg
    Zacoola Witch.jpg
    26,3 KB · Pregleda: 170
Vrh Dno