Danas sam vezivao...

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
709
Nikad se nezna kada će da zatreba ovako nešto

Prilozi

• R-W.jpg
    R-W.jpg
    112,1 KB · Pregleda: 182

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.659
pc130649si3.jpg

pc130648wa2.jpg

nimfe razne od #16-10

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Uzivac nemoj tako skromno 8), to je vrlo ozbiljna muva. Britanci ih koriste po njihovim pondovima za salmonide ali ta muva moze itekeko da hvata i druge ribe i po tekucoj vodi.
Mozes da pravis razne varijacije sa bojama i da ih zalivas epoxijem.......
Oholi klasika uvek prija. Ona sa najsvetlijim telom mozda i zapliva ledjno  ;) ali ce sigurno sve da budu veoma lovne.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
709
gringo je napisao(la):
Uzivac nemoj tako skromno 8), to je vrlo ozbiljna muva. Britanci ih koriste po njihovim pondovima za salmonide ali ta muva moze itekeko da hvata i druge ribe i po tekucoj vodi.
Mozes da pravis razne varijacije sa bojama i da ih zalivas epoxijem.......
Oholi klasika uvek prija. Ona sa najsvetlijim telom mozda i zapliva ledjno  ;) ali ce sigurno sve da budu veoma lovne.
;) :tbumb:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Oholi ovo sto pravis i sto nam izlazes na sajtu je onaj stil od koga ja ne odustajem znaci --CLASSIC--

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Da, da, Oholi sprema tešku artiljeriju za otvaranje i ceo prolećni period. I tata će sine, čim počne lenstvovanje, 12 dana ne radim za ove praznike :D
Klasika, nego šta - čime si porebrio veliku kamenjarku??? Divlja svinja ili neka plastika?

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.659
divlja svinja, a spremam i gomili zecijih uva,po fox-ovim savetima sa olovnom dramlijom i otezanjem na telu, ekstra je teska za bunarenje na gradackim dubljim delovima na 2 duzine stapa, a vezacu i par strimera teskasa za istu primenu, naravno samo marabu. inace klasicnije muve su mi i najlepse i pokazale su mi se najlovnijima, mada neke korisne stvari,koje doprinose realizmi volim da iskoristom, kao npr. noge od pera sljuke na svetlijoj kamenjarci

lazar

Senior member
Učlanjen(a)
10.05.2007.
Broj reagovanja
0
Ja sam kuci!! Vezujem muve,pijem chaj i primam inekcije,shkola nek odmori malo :whistle:

Vezao sam jednog bambula mrava i jednu bambulu i josh neke od policelona....josh samo kad bih imao da slikam nechim,zamisli te kako izgleda ???

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
709
Evo ja zamišljam kako izgledaju. Bambulino telo je daleko od okceta udice, zar ne?

lazar

Senior member
Učlanjen(a)
10.05.2007.
Broj reagovanja
0
Uspeo sam da ih skeniram pa pogledajte kako to izgleda i narvno kazite shta mislite.

Prilozi

• danasnja razonoda.jpg
    danasnja razonoda.jpg
    100,5 KB · Pregleda: 199

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Lazare, muve ti nisu za titulu šampiona sveta, ali su odlične ako umeš da ih upotrebiš. Ja bih ih rado koristio na Rasini :tbumb:.

Vrh Dno