Danas sam vezivao...

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Gogo, ako ti tako kažeš, onda će obaviti posao :yeswink:. Samo neka naiđe na nos nekoj pripadnici vrste Salmo gigantea i sve će biti OK :lol:.

Z

Zakula

Guest
Mixmaster je napisao(la):
Zamišljam maločas krupne nišavske pastrmke, pa im napravih ovu nakazu od muve. Impresionistička imitacija nimfe kamenjarke, ali baš na takvu imam merak da zveknem neku pegavu aždaju. Bitno je da je teška i da ima ove žive nožice. Neće joj pastrmka u prolećnoj vodi zagledati detalje, pa joj ni rep nisam stavljao.

Tvoj prepoznatljiv stil,bezbroj puta dokazan.Kao sto rece Gogo,sve sto treba da vidi nishavska azdaja,postoji na ovoj muvi,tako da ne sumnjam da ce da bude lovna! Mnogo je bitnije znati kako joj plasirati ovu muvu,gde,kada i kako je voditi...

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ma, bata Žaki, ja to više zbog novog avatara. Čuo sam da je ovaj model Ray Ban opet u modi... :doh:

Naravno da su ovakve nimfe ubitačne. Imam ja u kutiji i one "kao prave", ali mi pastrmke radije kidišu na kojekakve grozote od nimfi. Smotaj i ti par komada za proleće u Čifliku. Uhhhh, uzdahnuh duboko, kad pomenuh ovo mesto, a namerno ne napisah ono na L. Ehhh i ohhh i ahhh i uhhhh i, na kraju, iihhhh, kad se setim ovih mesta!

main.php

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Malo je glupo ovako praviti nimfe i gledati u sliku vira na kome ćete ih koristiti. Mnogo bi bilo bolje da sedim pored nekog panja i da gledam kako se tek izlegnute jednodnevke dižu sa vode, na 22 stepena u hladu pored Nišave. :(
Čekanje ubija.
Evo jedne sitnije nimfe, bez leđa, rogova, očiju itd, koja ima precizno određenu namenu i biće u ustima divlje pastrmke kad-tad.

P.S. Divlja pastrmka-to je ona koja nije rođena u reviru ili ribnjaku.

Prilozi

• Sitna nisavska nimfa.jpg
    Sitna nisavska nimfa.jpg
    35,9 KB · Pregleda: 236

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Lepo zbori Mix,kovace on pastrmke na ove nimfe bez obzira sto nisu za izlobu  :tbumb: Negde je neko na forumu napisao da deli musice na one za pokazivanje i one na koje lovi i ja se 100% slazem sa njim.Mixove nimfe spadaju u ovu drugu grupu.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
709
Malo usitnjavanja nije loše za treniranje očnih sočiva. Udice 18ice.
main.php

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ova mi je favorit za divlje potočne pastrmke 2009. Uvek dobro lovim na ovakve nimfe.

index.php

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
Evo i ja da se pohvalim sta sam danas vezivao za bucova

Prilozi

• DSCF0568.jpg
    DSCF0568.jpg
    182,5 KB · Pregleda: 167
  • DSCF0571.jpg
    DSCF0571.jpg
    265,2 KB · Pregleda: 168

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Markoviću svaka čast,pravi prolećni aduti,za mutnu vodu!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
I ja mislim na MAYFLY TIME.

Prilozi

• Podmukla majska prevara za pegavu ribu.jpg
    Podmukla majska prevara za pegavu ribu.jpg
    57,2 KB · Pregleda: 205

kurare